PVGE algemeen
Venster sluiten
Waar bent u naar op zoek?
Venster sluiten
Menu

Schilderclub maandag

Leden: per 1-1-2024: 17 leden
Locatie: Senioren Trefpunt (Nazarethstraat 144, ingang Molenveste)
Tijdstip: wekelijks op maandag van 13.30-16.30 uur
Contributie: € 30,- per jaar

Agenda en Kalender

Onze jaarlijkse expositie wordt met Pinksteren gehouden in het Senioren Trefpunt.
Meer informatie vind je hier.

Wat doet de schilderclub:

De Schilderclub is opgericht in september 2005. Er wordt geschilderd naar eigen inzicht, met eigen middelen en men kiest zelf de onderwerpen die men graag wil schilderen. Er wordt een scala van technieken gebruikt, zoals acryl, pastel, olieverf, aquarel en gouache. De meeste leden hebben schilderles gehad of hebben dat nog steeds. Er wordt geen les gegeven, maar we leren heel veel van elkaar.

Eenmaal per jaar wordt er een buitenlocatie gezocht om een dagje te schilderen onder het genot van een hapje en een drankje. Ook trachten wij eenmaal per jaar een expositie van ons werk te houden in Best.

Ook clublid worden?

Wil je meer informatie over deze club? Bel of mail dan met de clubcoach:

 

 

Liesbeth Damen
Tel. 0499 – 313208
contact via e-mail

 

 

Wilt u meer zien van onze club kijk dan naar de foto´s gemaakt tijdens onze club bijeenkomst in februari 2020, in onderstaande groene balk, gebruik pijlen voor volgende of vorige foto. Wilt u de foto´s op groot formaat zien, klik dan op onderstaande knop.

 

Foto´s 2020

Schilderclub maandag
Foto´s Wim Jellema

Activiteiten 2023

 

 

Activiteiten 2022

Gezellige lunch schilderclub bij EEHT

De schilderclub is lekker gaan lunchen bij de ‘buren’, het restaurant aan de overkant bij de molen. We hadden lang van te voren al gereserveerd, want je moet er snel bij zijn als je met een groep komt. Dertien van onze achttien schilders konden meegaan. Het begon met een soepje: tomaten- of pompoensoep. Daarna een gezellige schaal met broodjes en een lekker zoetje als afsluiting. Namens alle schilders werden de coach Liesbeth en assistent Antoinette bedankt voor hun inspanningen van het afgelopen jaar. Het was heel gezellig!

Meer foto´s zien, klik op de knop    ⇒    Alle foto´s

Buitenschilderdag, heerlijk genoten!

Op 15 juni 2022, een mooie zonnige dag, zijn we met 9 schilders van onze schilderclub naar een prachtige tuin geweest in Netersel voor onze jaarlijkse buitenschilderdag.

Daar zijn we hartelijk ontvangen door Toon en Riekie, broer en schoonzus van een van onze schilderessen. We kregen een rondleiding door de grote tuin, de boomgaard en de moestuin. Ieder had al meteen een mooi plekje op het oog. Na de koffie met cake pakte ieder zijn schildersdoek, verf en kwasten en installeerde zich in een mooi hoekje van de tuin. Na een uurtje schilderen was het tijd voor een heerlijke lunch. Tot een uur of vier werd er geschilderd. Langzaam maar zeker rondde ieder zijn werk af, waste de kwasten uit en pakte de spullen in. Nog één groepsfoto met het resultaat, en nog één glaasje voor het vertrek.

Het was een geweldige dag, we hebben heerlijk genoten! Met dank aan de gastvrouw en gastheer.

Schilderclub maandag

 

Meer foto´s zien, klik op de knop    ⇒    Alle foto´s

 

Foto achter: Lieve, Josine, Corry, Martianne, Antoinette, Inez
Foto voor: Liesbeth (coach), Jolien, Yvonne