PVGE algemeen
Venster sluiten
Waar bent u naar op zoek?
Venster sluiten
Menu

Ouderenadviseur

Onze samenleving verwacht vandaag de dag een grote mate van zelfredzaamheid. Dat geldt ook voor ouderen. Veel ouderen willen dat ook. Toch komt er vaak een moment dat je hulp nodig hebt, bijvoorbeeld bij aanvragen van huur- en zorgtoeslag, zorgverzekering, hulp bij administratie, hulp bij herkeuring rijbewijs en ga zo maar door. De ouderenadviseur kan daarbij helpen.

Wat is een ouderenadviseur?

Onze ouderenadviseur is een vrijwilliger die zelf ook senior is. Het is een generalist met kennis van actuele wet- en regelgeving en zicht op de instanties en de mensen in Best. De ouderenadviseur is hiertoe geschoold in een gerichte cursus en is getraind om goed te luisteren naar de hulpvrager. Hij kan je zo de weg wijzen, laten zien waar je de oplossing voor je probleem kunt vinden en naar de juiste instantie doorverwijzen of helpen zelf helpen met het antwoord op je hulpvraag.

Hoe kunt je hem bereiken?

Onze PVGE Best maakt deel uit van een team van ouderenadviseurs in Best. Als lid van de PVGE is hij makkelijk te bereiken. Hij werkt echter niet alleen voor onze leden, ook niet leden kunnen een beroep doen op hen doen.

Onze ouderenadviseur is:

John ten Thije-Boonkkamp

Tel: 06 1001 9869 / 0499-398700

bericht via e-mail