PVGE algemeen
Venster sluiten
Waar bent u naar op zoek?
Venster sluiten
Menu

Zanggroep BestLeuk

Gezellig eens per maand gewoon meezingen, wie wil dat niet?

Welke liedjes zingen wij zoal? Een greep uit ons repertoire van 250 liedjes: Ik droom van Brabant, Op een mooie pinksterdag, Droomland, Daar bij die molen, Op de grote stille heide, Sophietje, de Postkoets, Huilen is voor jou te laat, Het kleine café aan de haven, Brandend zand, De wandelclub, Middellandse zee, Ooo Heideroosje, Slavenkoor, Als de klok van Arnemuiden, Ik hou van Holland.

Wilt u meer informatie? Bel of mail dan met de clubcoach:

 

 

Ton van der Steen
tel. 0499-396098
contact via e-mail

 

 

Wil je meer zien van onze club kijk dan naar de foto´s gemaakt tijdens onze club bijeenkomst in mei 2020, in onderstaande groene balk, gebruik pijlen voor volgende of vorige foto. Wil je de foto´s op groot formaat zien, klik dan op onderstaande knop.

Foto´s 2020

Impressie Zanggroep BestLeuk
Foto´s .........

Jaaroverzicht 2021
BestLeuk in ’t Tejaterke

ZangGroep BestLeuk en de coronaregels
Gedurende de maanden januari tot augustus waren er vanwege de coronaregels geen activiteiten voor de ZangGoep BestLeuk mogelijk.

Geen nieuwjaarsborrel met hapjes, geen lenteborrel en zelfs geen meezingmiddag.

Augustus
De eerste bijeenkomst werd pas georganiseerd in augustus in de grote zaal van ’t Tejaterke. Buurthuis ’t Centrum, ons eigen clubhuis, biedt binnen de regels veel te weinig ruimte.

Zingen was gelukkig weer mogelijk op 1,5 meter afstand van elkaar en in zigzag formatie. Dat betekende steeds 3 lege stoelen tussen 2 personen met op de volgende rij één persoon achter de middelste lege stoel. Het aantal zitplaatsen op de tribune wordt daardoor verminderd van 150 naar 35. Om iedereen een zitplaats te bieden zijn daarom nog een aantal stoelen extra nodig. Duidelijk zichtbaar op de foto is ook de ruime afstand tussen de zangers en het orkest.

Door de grote onderlinge afstand heb je veel minder steun van elkaar tijdens het zingen. Je hoort alleen je eigen stem en het zicht op het orkest is minimaal, kortom, het zingen wordt er niet leuker op.|
Ondanks een aantal corona gerelateerde afmeldingen waren de middagen steeds goed bezocht door meer dan 50 leden, hetgeen aangeeft dat de zangbijeenkomst toch erg wordt gewaardeerd .
In oktober zijn we alvast begonnen met het repeteren van kerstliedjes om goed voorbereid een samenzang te kunnen organiseren tijdens de kerstmiddag.
Wegens het oplopen van het aantal coronabesmettingen heeft het PVGE-bestuur moeten besluiten de kerstmiddag niet te laten doorgaan.
Ook de repetitiebijeenkomst van december is na enig overleg niet doorgegaan.

Jubileum
Op dinsdag 3 november bestond de Zanggroep BestLeuk 10 jaar. Wij hebben dit niet kunnen vieren met een vorstelijk buffet zoals gebruikelijk.

Ton van der Steen