PVGE algemeen
Venster sluiten
Waar bent u naar op zoek?
Venster sluiten
Menu

Gymclub

Leden: per 1-1-2023: 14 leden
Locatie: Sporthal Naestenbest, Prinses Beatrixlaan 27, 5684 GJ Best
Tijdstip: elke dinsdag van 12.00-13.00 uur, wekelijks
Contributie: € 175,- per jaar (de incasso gebeurt in 4 termijnen)

Jaarkalender

In 2010 is de gymnastiekclub gestart met 11 leden. Intussen is het ledenaantal al aardig aan het groeien. Zij doen iedere dinsdag enthousiast mee met bewegingsoefeningen die iedereen aanspreekt. Het is een gezellig clubje geworden. De gymlessen worden gegeven door Sandra Kraakman die vanaf 2006 les heeft gegeven in het programma van de gemeente Best voor sportstimulering van senioren volgens het GALM model (Groninger Actief Leven Model). Zij doet dat op haar eigen vlotte en gezellige manier. Ze maakt gebruik van allerlei sportattributen zoals rackets, hoepels, ballen, hockeysticks en gewichtjes. Niet alleen het lichaam wordt hierdoor op speelse wijze getraind, het sociale aspect is ook een belangrijk onderdeel van de lessen.

Er wordt lesgegeven in de kleine zaal van sporthal Naestenbest, deze zaal is heel erg gewild en de club is blij dat zij konden worden ingeroosterd. Het tijdstip vinden sommigen misschien niet heel erg gelukkig, maar zeker voor mensen die niet al te vroeg op willen staan en vinden dat sporten met een volle maag ook niet prettig is, is het tijdstip juist heel erg gunstig. En …. na het sporten smaakt de lunch des te lekkerder. Anderen zeggen juist dat het tijdstip heel gunstig is, want je hebt een hele ochtend én een hele middag om andere dingen te kunnen doen.

Wil je meer informatie? Bel of mail dan met de clubcoach:

 

 

Fridus Draaijer
tel:  06-4223 6529
contact via e-mail

 

 

Klik op de groene balk onderaan op deze pagina voor enkele foto´s van een gymles gemaakt in juli 2021. Gebruik onderstaande knop voor foto´s op grootformaat.

Foto´s 2021

Impressie Gymclub
Foto´s Jolien Wiertz