PVGE algemeen
Venster sluiten
Waar bent u naar op zoek?
Venster sluiten
Menu

Treinreisclub

Leden: per 1-1-2024: 108 leden
Locatie: wisselende bestemmingen in Nederland
Tijdstip: ca zeven maal per jaar
Contributie: € 7,50 per jaar

Jaarkalender en agenda

Hoe werkt de treinreisclub?

Om mee te kunnen reizen moet je lid zijn van de treinreisclub. Niet-leden (wel PVGE-lid of KBO-Best-lid) mogen altijd een keertje mee om de sfeer te proeven. We verwachten wel dat je aan het gehele evenement meedoet vanwege het feit dat we groepskortingen krijgen bij entrees, en als we onder het minimum aantal komen, moeten we bijbetalen. Heb je ingeschreven voor een reis en zeg je af na de sluitingstijd van de inschrijvingen, dan kan pas na de reis bekeken worden of je de geïncasseerde kosten terug kan krijgen. We organiseren eenmaal per jaar een reis in het weekend speciaal om leden die nog werken de gelegenheid te geven om ook mee te gaan. De contributie van deze club bedraagt voor een heel jaar € 7,50. Van deze contributie betalen we het voorreizen om ter plaatse goede afspraken te maken met restauranthouders en activiteiten leveranciers. Ga je met de voorgestelde reis mee, dan komen daar de kosten voor treinreis, koffie, diner en activiteiten van de dag bij.
De meeste leden hebben een NS abonnement waarmee 3 ander leden met 40% korting kunnen meereizen volgens de OV chipkaart-regels. Als je met 40% korting wilt meereizen met een abonnementhouder dan moet de abonnementhouder een samenreiscode aanvragen. Met deze code moet je dan zelf een retourkaartje naar het betreffende bestemmingsstation kopen. Meer informatie: https://www.ns.nl/reisinformatie/reizen-met-ov-chipkaart/samenreiskorting.html Het 60+ NS-abonnement geeft 7 vrije reisdagen voor een klein bedrag. Zie www.ns.nl

Wil je meer informatie? Bel of mail dan met de clubcoach:

 

 

Cor van den Bosch
tel. 06-50638128
contact via e-mail

 

Let op! Je kunt alleen inschrijven voor een gepubliceerde treinreis. Publicatie gebeurt in het nieuwsbrief Actief, eventueel ook via een Nieuwsflits (via e-mail) en d.m.v. publicatie op deze website. Treinreizen op de website zijn te zien in hoofdmenu Activiteiten (kies daarna de categorie  Treinreizen), of klik  op de foto (Programma Treinreisclub)  in onderstaande groene balk. In het programma is de naam een directe link.
Bij de beschrijving van de treinreis vind je specifiek voor elke treinreis het elektronische inschrijfformulier.

Ook clublid worden?

Treinreisclub informatie
Klik op de foto om naar de desbetreffende pagina te gaan