PVGE algemeen
Venster sluiten
Waar bent u naar op zoek?
Venster sluiten
Menu

Postzegelclub

In memoriam Hans van Bekkum

Hans was de ideale man om clubcoach te zijn van de postzegelclub.

Van postzegels wist hij bijna alles, hij keek naar een postzegel en wist meteen te vertellen uit welk land de postzegel kwam en de waarde van de postzegel. Dat lijkt niet zo moeilijk maar er zijn veel postzegels waarvan het land niet meer bestaat of een andere naam heeft.

Hans was ook zeer actief op de website Lastdodo, Hij had er meer dan 2000 kavels te koop staan. Zijn kinderen die niets om postzegels geven zal het een hele klus zijn om dit goed af te handelen.

Ik kende Hans al van bewoners overleg Wilhelminadorp. Ook daar was hij zeer secuur om alles in goede banen te leiden.

De laatste jaren waren zwaar voor hem, zijn gezondheid ging hard achteruit en met zijn vrouw Froukje ging het ook niet goed, zij had ook de nodige gezondheidsklachten waar Hans ook de nodige zorg aan moest besteden.

Desondanks had hij altijd een goed humeur, zijn plotseling overlijden had hij zelf ook niet zien aankomen. Wij van de postzegelclub ook niet.

Wij wensen zijn kinderen veel sterkte,

Jan Schoenmakers

 

Leden: per 1-1-2022: 9 leden
Locatie: Senioren Trefpunt
Tijdstip: Elke 2e woensdag van de maand van 13.30 – 16.00 uur (Details knop Agenda en Kalender)
Contributie: geen contributie

Agenda  en Kalender

 

Postzegelclub “onder de loep”

Elke 2e woensdag van de maand van 13.30 – 16.00 uur is er in het Senioren Trefpunt aan de Molenveste een gezellige postzegelmiddag.
We zijn qua ledenaantal nog maar een kleine club. Wanneer je als lid van PVGE Best ook belangstelling hebt, dan ben jeu van harte welkom om jeu bij onze club aan te sluiten.
Ons motto is “Hoe meer zielen, hoe meer ruilplezier”. Het hoofddoel van onze bijeenkomsten is gezellig met elkaar postzegels ruilen, hetgeen dus ook fanatiek gebeurt. Daarbij gaat het niet om de waarde van de zegels maar er wordt één op één geruild. Daarnaast kletsen we gezellig met elkaar en is de tijd telkens heel snel voorbij. Spreekt je dit aan, kom dan eens vrijblijvend de tweede woensdag van de maand naar het Senioren Trefpunt, waar we tussen 13.30 en 16.00 uur bij elkaar komen.

Wat wordt er zoal door de huidige leden gespaard: Nederland en Overzeese Rijksdelen, Europese landen, Thema’s. Een enkeling spaart De Hele Wereld.
Wil je meer informatie? Bel of mail dan met de clubcoach:

Jan Schienmakers

 

Jan Schoenmakers
tel. 0499-396004
contact via e-mail

 

Wil je meer zien van onze club kijk dan naar de foto´s gemaakt tijdens onze club bijeenkomst in augustus 2020, in onderstaande groene balk, gebruik pijlen voor volgende of vorige foto. Wil je de foto´s op groot formaat zien, klik dan op onderstaande knop.

 

Foto´s 2020

Bijeenkomst 2020
Foto´s Jolien Wiertz