PVGE algemeen
Venster sluiten
Waar bent u naar op zoek?
Venster sluiten
Menu

Bordspellenclub

Leden: per 1-1-2023: 7 leden
Locatie: bij een van de spelers thuis
Tijdstip-club 1: Donderdagavond om 19.30 uur spelen we om de 14 dagen in de even weken
Tijdstip-club 2: Elke dinsdagmiddag met uitzondering van de feestdagen (altijd in overleg)
Contributie:  gratis

Jaarkalender

Voor deze leuke bezigheid is veel belangstelling, daarom zijn er in april 2014 twee clubs opgestart, een middag- en een avondgroep. Clubbijeenkomsttijden: zie hierboven.

De clubcoach is in het bezit van een aardige voorraad spellen, én hij kent alle spelregels. Een druk op onderstaande knop geeft een overzicht van spellen die inmiddels gespeeld zijn.

Overzicht spellen

Dit is een van de zogenaamde huiskamerclubs. De bijeenkomsten rouleren namelijk bij de deelnemers thuis. Er is daardoor geen contributie verschuldigd. Misschien ben je als ouder of grootouder door de jeugd over de streep getrokken om gezellig aan diverse spelletjes mee te doen. Of je speelde zelf vroeger ook graag en zou de gezelligheid en de uitdaging weer willen beleven. Van vroeger ken je misschien ganzenbord, monopoly, risk of triominos. en misschien komt Kolonisten van Catan je bekend voor. Daar is een grote vervolgserie uit voortgekomen.

Spelletjes …. dat is toch iets van vroeger?
Een uitgebreid artikel over de Bordspellenclub, geschreven door Lucy Neggers, in de Actief van augustus 2020 kun je nalezen op bladzijde 12, door te klikken op de volgende link.

Actief augustus 2020

Bent u geïnteresseerd en wil je weten hoe een dergelijke club werkt? Bel dan met de clubcoach:

 

 

Paul Holtermans
tel:      06-14702616
contact via e-mail

 

 

Klik op de groene balk onderaan op deze pagina voor enkele foto´s gemaakt tijdens een spelavond in februari 2020 of klik op onderstaande link voor foto´s op groter formaat.

Foto´s 2020

Impressie activiteiten bordspellenclub
Foto's Jolien Wiertz