PVGE algemeen
Venster sluiten
Waar bent u naar op zoek?
Venster sluiten
Menu

Op Restaurant

Op deze pagina treft u aan:

  • Introductie Op Restaurant
  • Programma
  • Deelnemende restaurants
  • Regels voor inschrijven
  • Hoe werkt het en wat is afgesproken met restaurants

Introductie Op Restaurant

Als je samen eet, en het is gezellig, is het net of het allemaal lekkerder smaakt. Vaak is het ook fijn om tijdens een etentje andere interessante mensen te ontmoeten waar je vaak normaal niet mee in gesprek raakt en die toch zo dichtbij wonen. Speciaal voor leden die overdag nog werken is het ideaal. Je hoeft zelf niet te koken, maar kan zo aanschuiven, je ziet nieuwe mensen waar je interessante gesprekken mee kan hebben, en zo bouw je een heel nieuwe kennissenkring op.

PVGE Best heeft voor alle leden die daar zin in hebben georganiseerd dat ze elkaar op deze wijze kunnen ontmoeten. Je hoeft geen lid te zijn van een club!

Gaat u altijd bij dezelfde bekenden zitten? Probeer ook eens een tafel met mensen die u NIET kent. U zal verrast zijn over hun verhalen!

Programma 2022

  • donderdag 13 jan: Op Restaurant – De Burgemeester in Oirschot. Deze activiteit gaat i.v.m. de corona-maatregelen NIET DOOR.
  • donderdag 10 feb: Op Restaurant – De Verwennerij in Oirschot
  • donderdag 10 maart: Op Restaurant – Grieks restaurant Kostas in Oirschot
  • donderdag 7 april: Op Restaurant – Gasterij “De Beurs” in Oirschot
  • donderdag 12 mei: Op Restaurant – Restaurant SUUS in Best
  • donderdag 14 juli: Op Restaurant – Chin. Ind. Restaurant An Fong
  • donderdag 18 augustus: Op Restaurant – Steakhouse Longhorn
  • donderdag 15 september: Op Restaurant – De Burgemeester

Deelnemende Restaurants

 

Regels voor inschrijven

Het reserveren kan op de volgende manieren:

  1. Opgeven via inschrijfformulier Op Restaurant (Gebruik hiervoor met de knop Activiteiten en selecteer de categorie Op Restaurant)
  2. Via het opgavestrookje uit de Actief

De laatste 4 uitgaven van de Actief zijn beschikbaar onderaan bij Publicaties – Actief

In bovenstaande gevallen heeft u een reminder voor uzelf in de vorm van een strookje van de Actief of de bevestiging van de email. Mocht u na inschrijving toch verhinderd zijn dan dient u uiterlijk 4 dagen van tevoren af te zeggen via deze link

Opmerking: u kunt niet meer telefonisch reserveren of afmelden, aangezien u zelf dan geen bewijs heeft dat u heeft gereserveerd.

De kosten voor een driegangenmenu zijn nog niet bekend.
Sommige restaurants serveren alleen een zgn “Stermenu”. De kosten daarvan zijn eveneens nog niet bekend.
Drankjes worden apart berekend.

Attentie: Wanneer u zich opgeeft, maar niet verschijnt zal het restaurant ons de kosten in rekening brengen. Deze kosten zullen wij aan u doorberekenen wanneer u zich niet tijdig – binnen 4 dagen – heeft afgemeld.

Hoe werkt het en wat is afgesproken met de restaurants?

  • Elk lid mag maximaal 1 introducé meenemen zodat deze persoon 1 maal kennis kan maken met PVGE.
  • Daarna verwachten wij dat hij of zij het leuk vindt om lid te worden van de PVGE.
  • Opgave dient 7 werkdagen voor de aanvangsdatum te geschieden
  • Als u naar het restaurant gaat neemt u uw lidmaatschapskaart van de PVGE mee.
  • De officiële reservering geldt van 18.00-20.00 uur. De eerste gasten komen een half uur voor de tijd. Rond zes uur kan er worden geserveerd.
  • Na het diner is natafelen bij een kopje koffie of thee doorgaans mogelijk en ook erg gezellig.
  • Na afloop rekent u zelf – dus individueel – met de restauranthouder af.
  • Mocht u korter dan 4 dagen van tevoren besluiten toch maar niet te gaan, dan zal het restaurant u helaas toch het bedrag voor het menu in rekening moeten brengen.

Let op: Als u niet reserveert en toch komt dan benadeelt u, bij volle bezetting, een ander die dan met een lege maag naar huis moet. Het is ook niet zo dat het bij een etentje in buffetvorm vanzelfsprekender is dat men zomaar weg kan blijven of onaangemeld kan aanschuiven.

Voor inlichtingen en vragen over Op Restaurant (niet om je op te geven):

 

 

Wim Steenks
Telefoon: 0499-396135
Contact via email