PVGE algemeen
Venster sluiten
Waar bent u naar op zoek?
Venster sluiten
Menu

Bridgeclub

Leden: per 1-1-2023: 59 leden
Locatie: Senioren Trefpunt, Molenveste. (Tegenover de molen)
Tijdstip: eerste vrijdag van de maand, aanvang 19:30 uur (aanwezig 19:15 uur)
Contributie: € 15,00 per jaar

Jaarkalender

De bridgeclub van PVGE Best is een gezelligheids-bridgeclub, dat wil zeggen dat er niet in competitieverband wordt gespeeld. Voor de data van de clubbijeenkomsten zie de jaarkalender.

Wil je meer informatie? Bel of mail dan met de clubcoach of bekijk de foto’s van de bridgeavond in het Senioren Trefpunt:

 

 

Ina Lodewijks
contact via e-mail

Bridegeavond Senioren Trefpunt
Foto´s Ina Lodewijks

20-jarige PVGE Bridgeclub vierde een stralend jubileum – 2022

 

De bridgeclub zou de bridgeclub niet zijn als er ook op hun feestelijke jubileum dag niet werd gebridged. Met na al het denkwerk een verrukkelijk streling van de smaakzintuigen. Het gebeurde op een speciale plek: in Het Wapen van Liempde.  De meeste mensen waren daar al ruim voor aanvang aanwezig op het mooie terras, waar koffie met heerlijk vers gebak geserveerd werd. Maar om half twee ging iedereen toch naar binnen om plaats te nemen aan de bridgetafels.

Nadat clubcoach Ina Lodewijks iedereen welkom had geheten. werd er gespeeld, en wel in 2 lijnen. 14 paren in de blauwe lijn, 12 in de rode lijn.  Er werd wel veel gepraat maar af en toe was het toch heel stil; iedereen was dan in opperste concentratie

Halverwege de middag belde de voorzitter van de PVGE, Cor van den Bosch, en wenste allen een hele fijne middag en avond.  Even na 18.00 uur  stonden er twee soepen klaar, mosterdsoep en tomatensoep. Heerlijk smaakte die. Ondertussen werd het buffet klaargezet en haalden tafel na tafel hun eten. Wat daar allemaal stond zag er verrukkelijk uit. Er was veel keuze: ham, asperge rolletjes, rosbief, paté, garnalen, 4 salades, poulet madras etc. Te veel om op te noemen en er was meer dan genoeg voor iedereen.

Na dit overheerlijke buffet met nog een lekker ijsje na met slagroom en karamel- of chocoladesaus naar keuze, vond  rond 20.30 uur de prijsuitreiking plaats.

De poedelprijs ging naar Frans en Tiny Hendrikx, de 50% prijs naar Brigid en Leo de Wals, de eerste prijs in de rode lijn was voor Marie-Louise Matheeuwsen en Dick de Jong met een score van 61,25%, en in de blauwe lijn was de 1e prijs voor Margriet Conijn en Diny Tielman met een score van 66,42 %, een prachtige prestatie.  Bram Flierman stond op en bedankte de organisatie voor het heerlijke eten, de  consumpties, en vooral ook voor de geweldige, gezellige dag en de uitmuntende organisatie. Om 20.30 uur ging iedereen voldaan naar huis.

Meer foto´s zien op groot formaat, druk op onderstaande knop.

Alle foto´s

 

Speeldata – Uitslagen

Bent u geïnteresseerd in de bridge uitslagen van de speelavonden van dit jaar, klik dan op de link met de gewenste datum in de tabel. Uitslagen uit voorgaande jaren kunt u downloaden door helemaal onderaan op de pagina op de desbetreffende link van het gewenste jaar te klikken.

6 jan 3 feb 3 maa
14 apr 5 mei 2 jun
7 jul 4 aug 1 sep
1 okt 6 nov 1 dec

 

Overige uitslagen