PVGE algemeen
Venster sluiten
Waar bent u naar op zoek?
Venster sluiten
Menu

Deze website

Het is de intentie van PVGE Best redactie/webbeheer via beschikbare communicatiekanalen zowel leden als mensen buiten onze vereniging van interessante, nuttige en/of leuke informatie te voorzien. Hierbij trachten we zorgvuldig te werk te gaan, maar het kan altijd gebeuren dat informatie onjuist is of leden zich storen aan informatie (tekst of foto’s). Is dat het geval? Aarzel dan niet en geef dit door aan de PVGE Best redactie.

Wat kun je vinden op deze website?

  • Nieuws: Het laatste nieuws staat onder de menuknop Nieuws.
  • Activiteiten: Wat er aan activiteiten gepland is kun je zien onder deze menuknop. Dit betreft alle activiteiten die niet binnen de clubs vallen. Deze Activiteiten zijn opgedeeld in Categorieën (reizen, evenementen, enz.)
  • Clubs: Onze clubs hebben we gegroepeerd onder de menuknop Clubs. Kies de groep waar je interesse naar uitgaat en kijk wat we te bieden hebben.
  • Belangenbehartiging: Wat we aan belangenbehartiging van onze senioren doen is te vinden onder deze menuknop.
  • Vereniging: Onder de menuknop Vereniging vindt je verder allerlei zaken zoals de samenstelling van het Bestuur, onze erelijst van Leden van Verdienste, en niet te vergeten alle winkels die meedoen aan het KBO/PVGE Ledenvoordeel.

 

Herman Wester
06 4709 4468
contact via email

Paul Sijbers
06 5493 7187
contact via email