PVGE algemeen
Venster sluiten
Waar bent u naar op zoek?
Venster sluiten
Menu

Leesclubs

Leden: per 1-1-2022: 14 leden
Locatie: thuis bij een van de deelnemers
Tijdstip: (details knop Agenda en Kalender)
Contributie: € 25,- per jaar (voor e-reader leesclub gratis; anderen voor 2022: € 20,-)

Agenda en Kalender

Twee gezellige en leerzame leesgroepjes van ieder ca. 6 deelnemers komen voor het 6e jaar regelmatig bij elkaar om, op toerbeurt thuis, een nieuw boek te bespreken dat iedereen gelezen heeft. Ze vertellen elkaar wat ze van het boek vinden, wat hen opvalt, wat hen aanspreekt, wat hen ontroert en dat blijkt voor iedereen iets anders.

In het najaar van 2019 is daar een 3e leesclub bij gekomen.

De leesclub “Biblio PVGE Best” en de nieuwe 3e leesclub van PVGE Best “De Boekenwurmen” kiezen zelf de boeken uit vanaf een lijst van boeken die Cultuurspoor verschaft, speciaal samengesteld voor leesclubs. De bibliotheek geeft dan de gekozen boeken 6 weken in bruikleen. Voor leden van deze clubs geldt een jaarlijkse clubcontributie van 25 euro.

De andere leesclub leest graag vanaf een e-reader en bepaalt zo de boekenkeuze. Zij betalen geen jaarlijkse clubcontributie.

We wachten nu nog op een aantal aanmeldingen om een 4e leesclubje te kunnen starten. De opstart zal de clubcoach verzorgen. Omdat ook die club hun boeken van Cultuurspoor zullen betrekken, zal ook voor hen een jaarlijkse clubcontributie van 25 euro gelden.

Heb je belangstelling, wend je dan tot de clubcoach:

 

Ton Vermaesen
tel. 0499-371741
contact via e-mail