PVGE algemeen
Venster sluiten
Waar bent u naar op zoek?
Venster sluiten
Menu

Rikclub

Leden: per 1-1-2024: 34 leden
Locatie: ‘t Tejaterke
Tijdstip: vrijdag  om 13.30 uur, om de 14 dagen
Contributie: € 5,00 per jaar

Jaarkalender en agenda

Deze club is op 3 mei 2016 opgericht. De Rikclub bestaat nu al 5 jaar en groeit nog steeds. Inmiddels hebben we 23 enthousiaste rikkers die een kaartje leggen onder het genot van een kopje koffie en/of wijntje, biertje of een non-alcoholisch drankje. We spelen van september tot en met april. Na iedere speelmiddag worden door de clubcoach de punten bijgehouden in een spreadsheetbestand dat naar ieder clublid wordt toegestuurd, zodat eenieder de stand kan zien.

We houden tweemaal per jaar een toernooitje waarop prijzen gewonnen kunnen worden. Dat is rond Kerstmis en op de laatste rikmiddag in april. Op de laatste speeldag in april wordt de clubkampioen(e) bekend gemaakt, waarbij de wisseltrofee wordt uitgereikt. Het is iedere kaartmiddag bij de Rikclub weer een gezellig samenzijn, waarbij naast het kaarten ook best gebuurt kan worden. Wil je eens keer gezellig mee rikken of meer informatie, neem dan contact op met de clubcoach:

 

 

Christ Tunders
tel. 0499-391623
contact via e-mail

 

Ook clublid worden?

Zie Impressie Rikclubavond hieronder voor foto´s die op 14 feb 2020 gemaakt zijn. Pijl links of rechts voor vorige of volgende foto. Of klik op de knop hieronder voor een album in Google Foto´s. met grote foto´s.

Foto´s 2020

Impressie Rikclubavond