PVGE algemeen
Venster sluiten
Waar bent u naar op zoek?
Venster sluiten
Menu

Pinksterexpositie Schilderclub 2024

Datum: zondag 19 en maandag 20 mei 2024 (Pinksteren)
Lokatie: Senioren Trefpunt, Molenveste 144, tegenover de molen
Tijdstip: 13:00u – 17:00 u
Kosten: toegang gratis
Inschrijven: niet nodig

Op zondag 1e en maandag 2e Pinksterdag, 19 en 20 mei 2024, houden de schilderclubs van PVGE Best weer hun jaarlijkse schilders expositie in het Senioren Trefpunt. Het is ‘s middags van 13.00 tot 17.00 uur en het is voor iedereen, jong en oud, gratis toegankelijk. Onder het genot van thee, koffie of een ander drankje (tegen een kleine vergoeding) kan je erbij gaan zitten en met de andere bezoekers gezellig buurten.

Bloemen, bloemen, bloemen

Het is nooit moeilijk om een thema te kiezen voor mooie schilderijen. We brainstormden over portretten, kinderen, vogels, vissen, vlinders, honden, katten, bloemen… en bij het laatste riep er iemand: “Ja, dat is het!”. Dus dit jaar schilderen wij bloemen. Dat doen we in olieverf, acrylverf, aquarelverf, pastel en potlood. En natuurlijk laten we ook nog wat “oud” werk zien.

En zoek je nog leuke cadeautjes? Er zijn tegelijkertijd ook leuke creatieve handgemaakte cadeautjes te koop. Kleine glasbeeldjes, mozaïek en sieraden.

Op dit moment zijn er in het Senioren Trefpunt al werken van onze schilderclub te zien van eerdere jaren. Heb je belangstelling? Iedere woensdag om 10 uur is het Senioren Trefpunt open voor iedereen die een kopje koffie wil komen drinken.

Meer weten over de schilderclubs van de PVGE Best? Bekijk de info van de clubs via onderstaande links.

Schilderclub maandag en Schilderclub dinsdag