PVGE algemeen
Venster sluiten
Waar bent u naar op zoek?
Venster sluiten
Menu

Kaarten voor KerstProms bestellen

Evenementen 20-10-2023
Evenementen 20-10-2023

Kaarten voor Kerstproms zijn nu te bestellen

Deze week is de mogelijkheid geopend om kaarten voor de KerstProms op 16 december 2023 te bestellen.

Elk jaar tegen Kerst wordt op de kazerne in Oirschot een concert gegeven, waarvan de opbrengst naar een goed doel gaat, Dit jaar zijn dat Stichtingen ViVaVakantieUitjes, SamenspraakBest en Leergeld Best e.o. Voorheen werden deze concerten georganiseerd door de Lions. Sinds enkele jaren heeft de SeniorenRaadBest dit samen met de PVGE Best en de KBO’s uit Best en Oirschot overgenomen.

Het bestellen van de kaarten (1e rang 22,50, 2e rang 17,50) kunt u zelf online doen. Omdat hett concert in de prima zaal op de kazerne wordt gegeven moet u daarbij ook enkele gegevens van een identiteitsbewijs aanleveren. Dat identiteitsbewijs moet u ook meenemen 16 december.

We weten dat sommige leden graag wat hulp hebben bij online bestellen en afdrukken van de kaartjes. Onze penningmeester Rob Bol is bereid gevonden om op 14 november in D’n Inloop in Oirschot en op 21 november in het Senioren Trefpunt die hulp te bieden.

Maar wie al eerder een mooie plaats wil reserveren gaat zelf aan de slag of vraagt een goede vriend/buurman om te helpen. Alle benodigde informatie is hier te vinden