PVGE algemeen
Venster sluiten
Waar bent u naar op zoek?
Venster sluiten
Menu

KerstProms 2023

KerstProms 2023 op zaterdag 16 december

Benefietconcert in de kazerne van Oirschot

Datum: zaterdag 16 december
Locatie: kazerne Oirschot
Tijdstip: 19.30 uur – 21.45  uur (zaal open vanaf 18.30 uur)
Kosten: 1e rang € 22,50, 2e rang € 17,50, inclusief koffie/thee in de pauze en een drankje na afloop.
Kaarten bestellen: vanaf 16 oktober tot 13 december mogelijk via deze link

Vier samenwerkende seniorenorganisaties SeniorenRaadBest, PVGE Best, KBO Best en KBO Oirschot zetten zich dit jaar graag en solidair in voor drie goede doelen. Dat zijn de Stichtingen ViVaVakantieUitjes, SamenspraakBest en Leergeld Best e.o. Dit concert wordt gefaciliteerd door de Koninklijke Landmacht i.h.b. het Facilitair Bedrijf Defensie 13 Lichte Brigade. Voor u zullen dan optreden de Regimentsfanfare ‘Garde Grenadiers en Jagers’ onder de muzikale leiding van kapitein Christian Ansink en met als zangeres de veelzijdige Julia Schutten. Julia is een veelzijdige vocaliste die met haar 24 lentes al op menig podium heeft gestaan. Zo stond zij in 2020 op het grote Eurovisie podium als stand-in van de Franse Barbara Pravi. Kijkt u bijvoorbeeld maar eens naar haar schitterende vertolking van het lied VOILÀ op het filmpje:

youtube.com/watch?v=aoaRsksnDgE

Velen van u hebben in de afgelopen jaren al kennis mogen maken met die prachtige bioscoopzaal van de kazerne van Oirschot. Mis ook dit jaar niet de kans om u tijdens deze avond in kerstsfeer te laten brengen. Vernieuwend, veelzijdig, ambitieus en met garantie voor een constant hoog niveau, dat is de Regimentsfanfare ‘Garde Grenadiers en Jagers’. Met deze kernwaarden levert het orkest al sinds de oprichting in 2005 een belangrijke bijdrage aan de militaire muziek in Nederland. Hoewel anders doet vermoeden is de Garde Grenadiers en Jagers geen fanfare of brassband, maar combineert zij toch een koperensemble met slagwerk. De kenmerkende klankkleur waarover het ensemble beschikt maakt het mogelijk te werken met vernieuwende en unieke arrangementen. Zij brengen een divers programma waarin naast bekende kerstnummers ook andere nummers gebracht zullen worden die jong en oud zullen aanspreken.

De Koninklijke Landmacht stelt het orkest en de prachtige bioscoopzaal weer gratis ter beschikking waarmee ze inhoud geeft aan een goede band met burgers in de omgeving van de basis.

Kaartjes voor dit concert kunnen alleen online gekocht worden en wel op het adres:

Tinyurl.com/Kerstproms

Een 1e rang kaartje kost € 22,50 en een 2e rang kaartje € 17,50

In verband met de veiligheidsmaatregelen voor de kazerne worden er bij het aankoopproces wat extra gegevens gevraagd en dat gaat als volgt.

  • Bestel één of meer tickets, 1e en of 2e rang door de plaatsen te kiezen in het stoelenplan.
  • Betaal, bijvoorbeeld via iDeal.
  • U krijgt nu een email met het verzoek om voor ieder ticket enige informatie te verstrekken. In die email staat een link die u bij een webpagina van Ticketview brengt met per ticket invulvelden voor voornaam (volgens ID), achternaam (volgens ID), geboortedatum en -plaats, identiteitsdocument type en nummer.
  • Nadat deze gegevens correct zijn ingevuld en opgeslagen ontvangt u een email met de tickets die u kunt uitprinten.

Denkt u eraan dat u voor toegang tot het kazerneterrein naast uw uitgeprinte ticket ook het opgegeven identiteitsbewijs moet kunnen tonen.

Bedenk ook dat u dit persoonlijke toegangsbewijs niet zomaar aan iemand anders door kan geven. Mocht u dit toch willen doen, dan kan dat alleen na afstemming met de organisatie uiterlijk tot 48 uur vóór aanvang van het concert en bij voorkeur via email: KerstProms@gmail.com Eventueel per app of telefonisch naar 06-22904310

Voor mensen met een mobiele beperking en begeleiders zijn speciale plaatsen gereserveerd. Daarover kunt u contact opnemen via genoemd emailadres.

Mocht u bij het online bestellen en het afdrukken van het ticket graag hulp krijgen dan kunt u zich melden bij Rob Bol ofwel op 14 november in D’n Inloop, de Vier Uitersten 17 in Oirschot ofwel op 21 november in het Senioren Trefpunt in Best, Nazarethstraat 144 (tegenover de molen) beide dagen tussen 13.30 en 17.00 uur. Betalen bij voorkeur met iDeal (op de telefoon) of met credit card of contant.

De ticketverkoop loopt van maandag 16 oktober tot en met woensdag 13 december.

Het concert begint om 19.30 uur (zaal open om 18.30 uur) en duurt inclusief pauze tot 21.45 uur. In de pauze wordt u gratis koffie of thee aangeboden door de legerbasis. Na het concert wordt u uitgenodigd om in kerstsfeer nog gezellig na te borrelen in de Rhinobar op de legerbasis waar uw ticket recht geeft op een gratis consumptie.