PVGE algemeen
Venster sluiten
Waar bent u naar op zoek?
Venster sluiten
Menu

Workshop kerstbloemstuk

Datum: donderdag 8 december 2022
Aanvangstijd: 19:00 uur (tot ongeveer 21:30 uur)
Locatie: Senioren Trefpunt, Best
Informatie: René Hendriks, 0499-371343 / 06-29187764
Inschrijven: vóór 25 november
Kosten: € 37,50 p.p. (inclusief materiaal en koffie/thee)

Inschrijven

 

Het lijkt nu nog ver weg, maar nu de dagen snel korter worden is het er eerder dan je denkt: de gezellige kersttijd. De meeste mensen willen dan groen in huis, in de vorm van een kerstboom of een mooi kerststuk. Nog leuker is het als dat kerststuk zelf is gemaakt. We kondigen nu alvast een speciale workshop aan voor het zelf maken van een prachtig kerststuk voor in huis.
Deze workshop zal exclusief voor PVGE-leden gegeven worden door de professionele bloemspecialist Dick Boekholt, eigenaar van Bloemenshop Best. Hij vindt plaats op donderdag 8 december van 19.00 uur tot ongeveer 21.30 uur, en wel in het Senioren Trefpunt aan de Molenveste (schuin tegenover de molen). Het is op een avond, zodat ook nog werkende leden kunnen deelnemen.

Wat je gaat doen

Je wordt ontvangen met koffie of thee met iets lekkers erbij. Tijdens de koffie laat Dick zien wat je kunt maken met de materialen die hij voor ons heeft meegenomen.  Op de foto zie je een voorbeeld van wat je zou kunnen maken. Wil je er echt iets persoonlijks van maken, dan mag je ook een klein eigen voorwerp in het stuk verwerken. Als je het hebt is het handig als je zelf een mesje en een snoeischaar meeneemt. Verder zorgt Dick overal voor en hoef je dus niets mee te nemen. Daarna ga je aan de slag, Dick leert je de fijne kneepjes zodat je aan het eind van de avond een echt pronkstuk mee naar huis neemt.

Kosten

De kosten voor deze gezellige avond zijn € 37,50. Dit is inclusief alle materialen, koffie/thee/gebak en niet te vergeten het prachtige eindresul-taat, met een winkelwaarde van €40, dat je mee naar huis neemt.

Inschrijven

Om iedereen goed te kunnen begeleiden is er een beperkt aantal plaatsen, dus schrijf je snel in. Doe dat via de groene knop “Inschrijven”.

De inschrijving sluit donderdag 24 november.

Inschrijven