PVGE algemeen
Venster sluiten
Waar bent u naar op zoek?
Venster sluiten
Menu

Workshop bloemstuk maken

Datum: dinsdag 23 april 2024
Lokatie: Bloemerie, Kon. Julianaweg 31, Best
Tijdstip: 19:00 u – 21:00 u.
Kosten: € 25,00
Inschrijven: vóór 19 april, incasso is op

Het is lente en dat zorgt voor lentekriebels bij de mensen. De meesten vinden het dan ook leuk om bloemen in huis te halen. Hoe leuk zou het zijn om dan te kunnen pronken met een zelfgemaakt bloemstuk.

We kondigen een speciale workshop aan voor het zelf maken van een prachtig langwerpig bloemstuk voor in huis of voor onder de veranda.

Deze workshop zal exclusief voor PVGE-leden gegeven worden door de professionele bloemist Peter, eigenaar van Bloemerie Best.
De workshop vindt plaats in de Bloemerie, Kon. Julianaweg 31, Best op dinsdag 23 april van 19:00 uur tot ongeveer 21:00 uur.

Wat ga je doen?

Je wordt ontvangen met koffie en thee met iets lekkers erbij.
Tijdens de koffie laat Peter zien wat je kunt maken met de materialen die hij voor je heeft klaarliggen. En hij zal je de fijne kneepjes voor het maken van een langwerpig bloemstuk vertellen zodat je aan het einde van de avond een echt pronkstuk mee naar huis neemt.

Op de foto zie je een voorbeeld van wat je zou kunnen maken.

Na de uitleg ga je aan de slag. Uiteraard helpt Peter tijdens het maken van het bloemstuk daar waar nodig. Wil je er iets persoonlijks van maken, dan mag je ook een klein eigen voorwerp mee nemen en in het stuk verwerken.
Als je het hebt, zou het fijn zijn als je zelf een mesje en een snoeischaar meeneemt. Verder zorgt Peter overal voor en hoef je dus niets mee te nemen.

Kosten en inschrijven
De kosten voor deze gezellige avond zijn € 25,00. Dit is inclusief alle materialen, koffie/thee/iets lekkers en niet te vergeten het prachtige bloemstuk dat je mee naar huis neemt.

Inschrijven

Om iedereen goed te kunnen begeleiden is er een beperkt aantal plaatsen, dus schrijf je snel in. Doe dat via bovenstaande groene knop. De inschrijving sluit vrijdag 19 april a.s.