PVGE algemeen
Venster sluiten
Waar bent u naar op zoek?
Venster sluiten
Menu

Paasproms

Bekijk hier een oproep van de soliste van vanavond Marjolein Teepen.

(vergeet niet zonodig het geluid aan te zetten)

De geplande Kerstproms 2021 in de Legerplaats Oirschot kon net als het jaar daarvoor vanwege de coronaregels niet doorgaan. Wel waren er allerlei zaken al afgestemd met de legerplaats, de coördinator van de muziekkorpsen van het leger en met de optredende solist. Daarom is besloten het  geplande concert komend voorjaar te houden. In overleg met alle betrokkenen is een nieuwe datum vastgesteld, en wel zaterdag 9 april 2022. Zo zal de Kerstproms een Paasproms worden!

De Kerstproms concerten zijn de afgelopen jaren steeds georganiseerd door de Lions Best-Oirschot in nauwe samenwerking met het leger en de legerplaats Oirschot. De Legerplaats Oirschot wil met deze concerten graag iets doen voor de gemeenschap in de regio en stelt de opbrengst altijd beschikbaar voor een goed doel in Best/Oirschot. Inmiddels is de organisatie door de Lions overgedragen aan de samenwerkende partners PVGE Best en KBO Best binnen de SeniorenRaadBest.
Besloten is dat de opbrengst dit jaar ten goede zal komen aan het project ‘GezondBest samen fit’.

Het Promsconcert op de kazerne in Oirschot is voor iedereen toegankelijk. De kaartjes zijn openbaar verkrijgbaar.
De prijs bedraagt € 20,00 voor 1e rang en € 15,00 voor 2e rang.
Je dient zelf je kaartjes te bestellen. Gebruik daarvoor de knop hieronder.

Mocht dit evenement n.a.v coronamaatregelen onverhoopt alsnog worden geanuleerd, dan zullen alle gedane betalingen worden gerestitueerd

Vervoer per bus mogelijk
Voor leden van de PVGE en KBO die niet op eigen gelegenheid willen/kunnen gaan, zal er vervoer per bus worden geregeld vanuit Best naar de concertzaal van de Legerplaats – en na afloop weer terug. De kosten hiervoor bedragen 7,50 euro. KBO-leden betalen deze contant bij instappen, voor PVGE-leden geldt de gebruikelijke incasso. Er zijn twee opstapplaatsen: Prinsenhof vertrek om 18.30 uur en Wilhelminaplein vertrek om 18.45 uur.
Wilt u hiervan maken, gebruik dan de knop hieronder. KBO-leden kunnen lidnummer 000000 gebruiken,
Vul als naam van het evenement ‘Busvervoer Paasproms’ in en als datum ‘9 april 2022’.