PVGE algemeen
Venster sluiten
Waar bent u naar op zoek?
Venster sluiten
Menu

Koffieconcert ‘My favorite things’

Datum: donderdag 30 mei 2024
Lokatie: Grand Café De Bank, Raadhuisplein 30b in Best
Tijdstip: 10:00u – 12:30 u, het concert begint om 10:30
Kosten: € 17,50
Inschrijven: vóór 23 mei, vol = vol, incasso is op 27 mei

Inschrijven

Een uniek concert door pianiste Olga van der Pennen en de Australische saxofonist Cameron Millar kunt u bijwonen op donderdag 30 mei. Zij spelen een spectaculair romantisch programma met muziek die herkenbaar is voor iedereen. De naam van dit muziekprogramma “My favorite things” spreekt voor zich. Dit concert, georganiseerd door onze eigen evenementencommissie, vindt plaats in Grand Café De Bank, Raadhuisplein 30b in Best.

Enthousiast en met passie

Olga van der Pennen is voor velen bekend. Zij is programmadirecteur van de Stichting Muzikale Oktober Best (M.O.B.) en organiseert in die hoedanigheid in de maand oktober van de oneven jaren concerten met een diversiteit aan internationaal vermaarde musici in ons mooie dorp. Maar tussendoor treedt ze ook graag op met haar muziekvrienden.

Olga heeft ook voor dit concert een waar talent weten te strikken: Cameron Millar heeft over de hele wereld opgetreden, zowel als solist als lid van kamermuziekensembles en orkesten. Zijn doel is om zijn enthousiasme en passie voor de saxofoon te delen. Om dit te bereiken treedt hij uitsluitend op met instrumenten gebouwd volgens de ontwerpspecificaties van de uitvinder ervan, Adolphe Sax. Laat je tijdens het lunchconcert betoveren door de klanken van de piano en maar liefst drie saxofoons.

Om 10.00 uur word je ontvangen met koffie met gebak. Het concert begint om 10.30 uur en duurt tot 12.30 uur, inclusief pauze en toegift. In de pauze kun je nog een drankje halen aan de bar. Dit is allemaal inbegrepen bij de prijs van €17,50, die je voor dit unieke concert betaalt.

Klinkt dit alles als muziek in je oren? Schrijf je in via onderstaande groene knop Er is een minimum van 20 inschrijvingen. De inschrijving sluit op 23 mei of als het maximaal aantal inschrijvingen bereikt is.

Koffieconcert
Klik op tekst onder de foto voor foto op groot formaat (Foto's Marijke Vermeulen)
Inschrijven