PVGE algemeen
Venster sluiten
Waar bent u naar op zoek?
Venster sluiten
Menu

Kerstviering

Datum: zondag 18 december 2022
Aanvangstijd: 14:30 uur (ontvangst, vanaf 14:00 duurt tot ongeveer 20:00 uur)
Locatie: Heerbeeck College, Best (ingang Willem de Zwijgerweg)
Informatie: René Hendriks, 0499-371343 / 06-29187764
Inschrijven: vóór 10 december
Kosten: € 15,00 p.p. (inclusief koffie/thee, drankjes en dinerbuffet), incassodatum 12 december 2022

Inschrijven

Programma

Ut gao deur! En hoe! Het programma van de kerstviering is wat anders dan gebruikelijk, maar zeker niet minder.

Op zondag 18 december word je vanaf 14:00 uur verwacht op het Heerbeeckcollege aan de Willem de Zwijgerweg. De koffie, thee met wat lekkers klaar.

Om 14.30 uur zal onze voorzitter Cor van den Bosch de kerstviering openen.

Daarna is er in de aula een ‘singalong’, ofwel meezingactiviteit, georganiseerd door de evenementencommissie met medewerking van enthousiaste leden van onze koren. De kerstmuziek schalt luid en duidelijk uit de boxen en de teksten komen groot op het scherm.

De keel moet daarna natuurlijk wel even gesmeerd worden met een drankje dat je haalt aan het buffet.

Hierna volgt een live optreden van de Valkenswaardse zanger Dave Louis (zie foto) die, samen met zijn vriend en theaterman Peter van den Boogaard, een speciaal voor ons gemaakte show in de kerstsfeer neerzet. Wil je Dave nu al horen, bekijk dan deze video van een van zijn eerdere shows.
Kijk, luister en geniet!

Na dit optreden is er eerst tijd voor een drankje. Daarna wordt het smullen van de gerechten op het Chinees-Indische dinerbuffet. De bar blijft vanzelfsprekend ook tijdens het diner geopend.

De kerstviering zal tot ongeveer 20:00 uur duren.

Inschrijven

De entreeprijs voor dit alles bedraagt € 15,00 per persoon en zal op de gebruikelijke manier worden geïnd. De incassodatum is 12 december 2022. Aanmelden zo spoedig mogelijk maar uiterlijk 9 december, via de groene knop “Inschrijven”.

Voor mensen in een rolstoel of als je moeilijk ter been bent zijn er aparte parkeerplaatsen. Geef dit a.u.b. door op het inschrijfformulier, bij opmerkingen, dan ontvang je thuis een P-kaart om dicht bij de ingang te kunnen parkeren. Vermeld a.u.b. ook als je niet met eigen vervoer kunt komen of als je iemand in je auto kunt meenemen. Natuurlijk kun je ook lopend of met de fiets komen.

Inschrijven