PVGE algemeen
Venster sluiten
Waar bent u naar op zoek?
Venster sluiten
Menu

Kosten € 21,50, inschrijven uiterlijk 8 april, incasso 11 april

Op vrijdag 22 april kunt u meefietsen met een leuke fotopuzzeltocht. In groepjes van ongeveer 4 personen fietsen we een route via het knooppuntensysteem. U krijgt een routekaart mee en een puzzelformulier en daarop foto’s van plaatsen langs de route. Dus rustig fietsen en goed kijken! Als u een fotoplek herkent, beantwoordt u met uw groep een vraag over deze plek.

We verzamelen om 10:30 uur op het Stationsplein, in de nabijheid van het kunstwerk ‘Groen goud’. Dat is knooppunt 70 van het fietsknooppuntennetwerk. Hier formeren we de groepjes van ongeveer 4 personen.

Eindpunt Gasthuishoeve
Na ongeveer 15 km komt u bij het eindpunt: de Gasthuishoeve aan de weg naar St. Oedenrode, een plek vol verrassingen, voor de lunch, een interessante rondleiding en de prijsuitreiking. Hier kunt u eerst even rondlopen of uitrusten en eventueel op eigen kosten wat drinken. Vergeet niet bij aankomst uw antwoorden in te leveren, want voor de groep met de beste antwoorden is er een leuke prijs. Als alle groepen binnen zijn, gaan we eerst genieten van een lekker en gezellig lunchbuffet met onbeperkt koffie, thee, melk en jus d’orange.

Na de lunch leidt eigenaar Erik van den Hurk ons rond over de Gasthuishoeve, zijn bedrijf. Hij vertelt ons hoe hij van boomkweker, horecaondernemer is geworden. Zijn verhalen gaan ook over de geschiedenis van Sint-Oedenrode. Op het marktplein in de Gasthuishoeve herkent u waarschijnlijk markante gebouwen uit ons buurdorp, die hier zijn nagebouwd. Erik vertelt ook over de samenwerking met kleine lokale ambachts-lieden, die in de Gasthuishoeve een werkplaats vinden. Voel u vrij om vragen te stellen want Erik vertelt graag over zijn plannen.

Prijsuitreiking
Na de rondleiding, om ongeveer 14:30 uur, is de prijsuitreiking van de fotopuzzeltocht. Eventueel kunt u, op eigen kosten, nog een drankje nuttigen. Bijvoorbeeld een van de lokaal gebrouwen biertjes. Daarna fietst u nog ongeveer 8 km terug naar Best.

Mocht u opzien tegen de fietstocht, dan kunt u ook alleen aan het programma in de Gasthuishoeve deelnemen. U komt dan met eigen vervoer en zorgt ervoor uiterlijk 12:15 uur aanwezig te zijn op het adres Kremselen 2, Sint-Oedenrode.

Kosten en inschrijving De prijs voor dit gezellige dagje bedraagt € 21,50. Dit bedrag zal op 11 april worden afgeschreven van uw rekening. Inschrijven kan tot uiterlijk vrijdag 8 april: via de de groene knop hieronder.