PVGE algemeen
Venster sluiten
Waar bent u naar op zoek?
Venster sluiten
Menu

Lezing in ’t Tejaterke, kosten € 5,00 inschrijven tot 13 juni, incasso 20 juni

De SeniorenRaadBest organiseert op dinsdagmiddag 21 juni in ‘t Tejaterke voor alle senioren van Best een lezing over erfrecht. Dit is iets dat bij veel ouderen speelt en erg belangrijk is. Hebt je al een testament? En net zo belangrijk: een levenstestament? En zijn deze nog van deze tijd?

Het zelf regelen is niet te doen. Zonder notaris kom je tegenwoordig niet uit de wirwar van de vele regels met al zijn juridische termen en belastingbesparende mogelijkheden.

Wij hebben notaris Van Luijn uit Best bereid gevonden om belangeloos uitleg te komen geven. Iedereen staat het vrij om de zaken bij deze of een andere notaris te regelen.

Daarnaast zitten ook veel ouderen in een huis met veel overwaarde en misschien ook nog met een krappe beurs. Vanuit Oirschot zal Frank van Kouwenhoven, ook weer geheel vrijblijvend, advies komen geven en de weg wijzen in het woud van mogelijkheden.

Een kaartje voor deze lezingenmiddag is verkrijgbaar via door in te schrijven bij PVGE-Best op de website: pvge.nl/best/ of via de infobalie van de bibliotheek.

Entree is € 5,00 incl. 2 consumpties. Aanvang: 14:00 uur in ‘t Tejaterke.