PVGE algemeen
Venster sluiten
Waar bent u naar op zoek?
Venster sluiten
Menu

Doezomer: Midgetgolf

Datum: vrijdag 22 juli, 14.00 – 17.00 uur
Locatie: midgetgolfbaan aan de Broekstraat 4D in Spoordonk
Informatie: René Hendriks, tel 0499-371343
Inschrijven: vóór 8 juli, kosten € 8,00 p.p., incasso 18 juli

Inschrijven

Let op: inschrijven uiterlijk 8 juli.
Na het succes van vorig jaar wederom een gezellige middag midgetgolf op de midgetgolfbaan in Spoordonk. Datum: vrijdag 22 juli. Tijd: 14.00 – 17.00 uur

Bij aankomst worden we ontvangen met koffie/thee met vlaai. Tijdens de koffie worden de teams samengesteld. Elk team begint bij een andere hole. We spelen met het motto “Meedoen is belangrijker dan winnen” in het achterhoofd, maar evengoed kunnen we na afloop van het midgetgolfspel onder het genot van een drankje bespreken wie er het meeste en wie er het minste aantal punten heeft, hoeveel hole-in-ones er geslagen zijn en wat er nog meer van belang geacht wordt. De drankjes na afloop zijn op eigen kosten, maar wel tegen een vriendenprijsje. Houd er rekening mee dat er niet gepind kan worden, dus neem hiervoor wat kleingeld mee.

Je komt op eigen gelegenheid, op de fiets of met de auto, naar de midgetgolfbaan aan de Broekstraat 4D in Spoordonk. Mocht je met de auto gaan, dan stellen we het op prijs als je bij inschrijving aangeeft hoeveel mensen je mee kunt nemen. We maken dan een schema om te carpoolen met mensen die bij elkaar in de buurt wonen. Dat is beter voor de portemonnee en het milieu en het is nog gezellig ook. We verwachten dat meerijders en chauffeur zelf afspraken maken over de vergoeding, maar doen hierbij een voorstel van € 3,- p.p. voor heen- en terugreis.

De kosten voor deze middag zijn € 8,- Hiervoor krijg je koffie of thee met vlaai en een ronde midgetgolfen. Dit bedrag wordt op 18 juli afgeschreven van je rekening.