PVGE algemeen
Venster sluiten
Waar bent u naar op zoek?
Venster sluiten
Menu

Datum: maandag 3 juli 2023
Locatie: Broekstraat 4D in Spoordonk
Aanvang: 14:00 uur
Kosten: € 9,00
Inschrijven:
voor 19 juni

Deze activiteit is zowel voor PVGE- als voor KBO-leden. KBO-leden kunnen als lidnummer 000000 vermelden.

Na het succes van vorig jaar heeft de evenementencommissie wederom een gezellige middag midgetgolf georganiseerd op de midgetgolfbaan in Spoordonk.

Locatie: Broekstraat 4D in Spoordonk. (Dat is vanuit Oirschot komende in de bebouwde kom van Spoordonk de weg naar rechts. Neem daar voorbij de entree van sportpark ’t Horstje het parkeerterrein; in de hoek daarvan vind je de ingang van de midgetgolfbaan).

Hoe verloopt deze middag?

Bij aankomst wordt je ontvangen met koffie/thee en vlaai. Tijdens de koffie worden de teams samengesteld. Elk team begint bij een andere hole. We spelen met het motto “Meedoen is belangrijker dan winnen” in het achterhoofd, maar evengoed kunnen we na afloop van het midgetgolfspel onder het genot van een drankje bespreken wie er het meeste en wie er het minste aantal punten heeft, hoeveel hole-in-ones er geslagen zijn en wat er nog meer van belang geacht wordt.

Inschrijven en kosten

Om mee te doen met midgetgolfen moet je je inschrijven – via onderstaande groene knop of met het inschrijfformulier verderop in dit blad. Let op! De inschrijving sluit 19 juni .

De kosten voor deze middag zijn € 9,00. Hiervoor krijg je koffie of thee met vlaai, 1 consumptie en een rondje midgetgolfen. Het eerste drankje na afloop is ook bij de prijs inbegrepen. Alle andere drankjes zijn op eigen kosten, maar wel tegen een vriendenprijsje. Houd er rekening mee dat er niet gepind kan worden, dus neem hiervoor wat kleingeld mee.

Inschrijven

Kom je per fiets, auto of wil je meerijden?

Je komt op eigen gelegenheid, op de fiets of met de auto. Mocht je met de auto gaan, dan stellen we het op prijs als je aangeeft hoeveel mensen je mee kunt nemen. We maken dan een schema om te carpoolen met mensen die bij elkaar in de buurt wonen. Dat is beter voor de portemonnee en het milieu en het is nog gezellig ook. We verwachten dat meerijders en chauffeur zelf afspraken maken over de vergoeding, maar doen hierbij een voorstel van € 3,- p.p. voor heen- en terugreis.