PVGE algemeen
Venster sluiten
Waar bent u naar op zoek?
Venster sluiten
Menu

Bezoek met rondleiding door Philips Museum

Datum: 14 maart
Vertrek: verzamelen bij het station om 10:30, trein 10:45
Kosten: € 11,00 met en € 16,50 zonder MJK
Inschrijven: voor woensdag 1 maart

Inschrijven

 

Midden in Eindhoven staat het oude fabriekje waar Gerard Philips in 1891 zijn eerste gloeilampen produceerde. Anno 2023 is op deze plek het moderne Philips Museum gevestigd dat je meeneemt in het verhaal van het bedrijf.
De evenementencommissie heeft een bezoek aan dit verrassende museum georganiseerd. We verzamelen op dinsdag 14 maart om 10:30 voor het station. Om 10:45 uur vertrekt onze trein naar Eindhoven. Je koopt zelf een kaartje voor de trein of checkt in met je OV-chipkaart.

Programma
Vanaf het station in Eindhoven is het 5 minuten lopen naar het Philips Museum.
Na koffie met gebak worden we in groepen van maximaal 12 personen rondgeleid door een gids. Die vertelt ook hoe Phillips met innovatieve technologie een belangrijke rol speelt bij maatschappelijke veranderingen, niet alleen in Eindhoven en omgeving,
maar over de hele wereld. Er is ook volop gelegenheid om vragen te stellen.
Na het museumbezoek tot ca. 15.30 uur gaan we weer met de trein terug naar Best.

Kosten en inschrijven
Kosten voor museumbezoek met rondleiding en koffie met gebak: € 11,00 voor bezitters van een Museumkaart en € 16,50 voor mensen die geen Museumkaart hebben. Let op: neem in dat geval wel je PVGE lidmaatschapspas mee! Dit bedrag wordt op 6 maart afgeschreven van je rekening. Inschrijven via groen knop boven aan de pagina. De inschrijving sluit woensdag 1 maart.
Maximale aantal deelnemers 35