PVGE algemeen
Venster sluiten
Waar bent u naar op zoek?
Venster sluiten
Menu

Wie zet zijn organisatietalent in voor onze theaterclub?

Bijna twintig jaar bestaat onze Theaterclub. De club voor onze theater minnende leden waarvoor de clubcoach elk theaterseizoen, van september tot mei, een 5-tal theaterbezoeken voorbereidt. Die organisator, Wim Zijlstra, gaat nu na 18 seizoenen stoppen en zoeken wij voor onze PVGE Best een opvolger als trekker van de club.

Wat je gaat doen? Allereerst leg je contact met de schouwburgen in de regio: Veldhoven, Breda, Uden, Veghel, Oss, Eindhoven, Helmond en uiteraard ook ons eigen ’t Tejaterke in Best. Uit de programma’s van het seizoen kies je een 5-tal voorstellingen die je aan de leden gaat aanbieden en je regelt daarvoor per theater een optie voor het bezoek van doorgaans 40 tot 60 deelnemers.

Bij het kiezen van het programma word je bijgestaan door een kleine commissie en kun je gebruikmaken van wensen die de leden in eerdere seizoenen hebben geuit.

Je informeert de leden over het programma en levert aankondigingen aan voor onze website, voor ons blad ‘Actief’, voor Nieuwsflitsen en voor Groeiend Best. Als leden voor een voorstelling hebben ingeschreven regel je de toegangskaartjes, regel je het vervoer – doorgaans door een bus te huren – en je organiseert bij het betreffende theater een plek waar de leden samenkomen voor pauzedrankjes en voor een gezellige nazit met een hapje en een drankje (inclusief en als onderdeel van het uitstapje). In bijzondere gevallen kan de nazit een etentje zijn.

Al met al een leuke afwisselende organisatie om jaarlijks weer een interessant aanbod te doen aan de leden van toneel, opera, musical, klassieke of populaire muziek, cabaret of andere podiumkunsten die dan actueel zijn. Als jij de vrouw of man bent die dat op wil pakken of er wellicht eerst nog wat meer over wil weten, neem dan contact op met Cor van den Bosch tel.: 06 50638128.