PVGE algemeen
Venster sluiten
Waar bent u naar op zoek?
Venster sluiten
Menu

Locatie: ’t Tejaterke, aanmelding uiterlijk 13 feb, toegang gratis, QR toegangscode verplicht

Alle leden en andere reislustige belangstellenden nodigen we uit voor een gezellige middag op vrijdag 18 februari van 13.30 tot 16.30 uur in de grote zaal van ‘t Tejaterke, om kennis te nemen van de reizen die de reiscommissie volgend jaar willen gaan organiseren.
Maar we beginnen de middag met een terugkijkje via foto’s en films op de reizen die we in 2021 hebben ondernomen: een dagje naar de sluizen van Strépy-Thieu en een 5-daagse reis naar Friesland – Rijs.

Daarna zie je de reizen die we voor alle reislustigen in 2022 in petto hebben. Dat zijn meerdaagse reizen naar de Belgische kust en naar het Sauerland. Ook weer een 5-daagse reis voor senioren, dit keer naar Drenthe met allerlei leuke uitstapjes. En uiteraard ook weer mooie dagtochten en bus-uitstapjes naar prachtige musicals.

Samen willen we deze middag peilen welke reizen bij de aanwezigen in de smaak vallen, zodat we ook voor 2023 weer een mooi reisprogramma kunnen maken. En natuurlijk zijn er hapjes en een drankje. Voor toegang in ’t Tejaterke dien je een geldige QR-covid te kunnen tonen. De toegang is gratis.

Voor het bijwonen van de bijeenkomst gelden de coronaregels van de uitvoeringsdatum voor theaters.
Heb je interesse om hierbij aanwezig te zijn? Geef dat dan uiterlijk 13 februari aan ons door middels de groene knop ‘Inschrijven’ hieronder.