PVGE algemeen
Venster sluiten
Waar bent u naar op zoek?
Venster sluiten
Menu

Trefpunt Reizen: waar gaan de reizen en dagtochten in 2024 naartoe?

Datum: donderdag 16 november, 2023
Lokatie: ´t Tejaterke
Tijstip: 14.00 – 16:00 uur
Kosten: gratis
Inschrijving: tot vrijdag 10 november
Informatie: Cor van den Bosch, tel. 06 50638128

Inschrijven

Alle leden en andere reislustige belangstellenden nodigen we weer van harte uit voor een gezellige middag op donderdag 16 november van 14.00 tot 16.00 uur in de grote zaal van ’t Tejaterke. Onze reiscommissie toont je graag de reizen en dagtochten waar je volgend jaar aan kunt deelnemen.

Terugblik op 2023
Maar we beginnen de middag met een terugblik via foto’s en films op de reizen die we in 2023 hebben ondernomen: de 6-daagse reis naar Berlijn, de 8-daagse reis naar Engeland, Lake District en de 5-daagse reis naar Ootmarsum in de Achterhoek. Verder de dagtochten naar de Maasvlakte en naar Willemstad en Tiengemeten.

Reizen en dagtochten in 2024
Daarna zul je de reizen zien die we voor u in 2024 in petto hebben. Dat zijn meerdaagse reizen naar VelburgDuitsland, naar Normandië en naar Zwitserland/Italië. Ook is er volgend jaar weer een mooie reis voor senioren, even over de grens in België. De dagtochten gaan naar de Keukenhof en ‘Tulip Experience Amsterdam’ en naar Maastricht.

Samen willen we deze middag ook peilen welke reizen in de smaak vallen, zodat we ook voor het jaar daarop, 2025, weer een mooi reisprogramma kunnen maken. En natuurlijk zijn er hapjes en een drankje. De toegang is gratis.

Als je interesse hebt om deze bijeenkomst bij te wonen, laat het ons dan weten, zodat wij de zaal en ontvangst goed kunnen voorbereiden. Geef je deelname aan deze bijeenkomst liefst direct maar uiterlijk 10 november