PVGE algemeen
Venster sluiten
Waar bent u naar op zoek?
Venster sluiten
Menu

Trefpunt Reizen vrijdag 4 nov 2022

Datum: vrijdag 4 nov 2022, 13.00 – 16.00
Locatie: ’t Tejaterke
Informatie: Cor v.d. Bosch, tel 0499-330044
Inschrijven: uiterlijk 30 okt, gratis

Alle leden en andere reislustige belangstellenden nodigen we dit jaar weer uit voor een gezellige middag op vrijdag 4 november van 13.00 tot 16.00 uur in de grote zaal van ’t Tejaterke. Daar krijg je te horen welke reizen en dagtochten we het volgend jaar willen gaan ondernemen.

Terugblik op 2022

Maar we beginnen de middag met een terugblik via foto’s en films op de reizen die we in 2022 hebben ondernomen: zes dagen naar België, Blankenberge, vijf dagen naar de Moezel, en vijf dagen naar Odoorn in Drenthe. Verder de dagtochten naar de Biesbosch, de dagtocht ‘Veelzijdig Duitsland’ en de eerste dagtocht: het bezoek aan de musical Dagboek van een Herdershond

Reisplannen voor 2023

Daarna hoor en zie je de reizen die we in 2023 voor je in petto hebben. Dat zijn meerdaagse reizen naar een Europese hoofdstad en naar Engeland, Lake District. Ook weer een 5-daagse reis voor senioren, dit keer naar Ootmarsum in de Achterhoek met natuurlijk allerlei leuke uitstapjes. En uiteraard ook mooie dagtochten en busuitstapjes.

Samen willen we deze middag peilen welke reizen het meest in de smaak vallen, zodat we ook voor 2024 weer een uitgekiend reisprogramma kunnen maken. En natuurlijk zijn er hapjes en een drankje. De toegang is gratis.

Inschrijven

Als je interesse hebt deze bijeenkomst bij te wonen, laat het dan weten opdat wij de zaal en ontvangst goed kunnen voorbereiden. Geef je deelname liefst direct door, maar uiterlijk 30 oktober, via bovenstaande groene knop.