PVGE algemeen
Venster sluiten
Waar bent u naar op zoek?
Venster sluiten
Menu

Voorstellingen donderdag 24 op 14:00 en op vrij/za/zo om 20:00 uur

“Kolder in de polder”

Trouwe bezoekers van onze voorstellingen zullen ze natuurlijk onmiddellijk herkennen: Ina en Mina, ofwel Ineke van de Sande en Elly van der Burgt. Twee speelsters van het eerste uur bij de vereniging, die in alle eerdere voorstellingen al een leuk of streng karakter hebben neergezet. Deze keer zijn het zowaar twee zussen, dus zijn ze altijd samen op pad. De één een haai, de ander een doos (dat zie je toch vaak bij zussen?). Al heel hun leven zijn ze bij elkaar, getrouwd zijn ze nooit, maar dat wil niet zeggen, dat ze geen oog hebben voor de mannen in de wereld. Vooral Mina is daar wel van gecharmeerd, maar ja, haar tijd is eigenlijk toch al wel voorbij!
Zij zien, net als de andere spelers, het dorp enorm veranderen. Van een slaperig vlekje op het platteland wordt het zomaar een centrum van entertainment op hoog niveau! Een hoe…hoe… hoe heet zo’n kast ook alweer? Het dorp is in rep en roer en iedereen denkt er het zijne van. De vrouwen eerst heel negatief, maar ze krijgen een leuk aanbod. De mannen eerst positief, maar zij worden natuurlijk door hun vrouwen in de luren gelegd. Zomaar uit het leven gegrepen!!!!! Dit mag u niet voorbij laten gaan. Deze voorstelling moet u gaan zien.

De uitvoeringen zijn 24 t/m 27 maart. De kaartjes kunt u bestellen via de website van ’t Tejaterke. Het prgramma van ’t Tejaterke vindt u op https://tejaterke.nl/programma/