PVGE algemeen
Venster sluiten
Waar bent u naar op zoek?
Venster sluiten
Menu

Smartphone, tablet of PC – wat kan ik ermee?

Datum: dinsdag 22 augustus 2023
Locatie: Senioren Trefpunt
Aanvang: 14:30 uur
Kosten: deze middag is gratis
Inschrijven: tot uiterlijk 11 augustus
Informatie: Cor van den Bosch, tel. 06-0638128.

Zie je er tegenop een mobiel, tablet of PC te gaan gebruiken? Heb je er wel een, maar lukt niet alles wat je wil? Heb je wel eens moeite met het instellen van je tablet? Hoe maak je bijvoorbeeld een DigiD aan? Hoe kom je aan een QR-code, op je mobiel of op papier?
Om je heen hoor je mensen zeggen, hoe makkelijk het allemaal gaat. Maar krijg het maar eens onder de knie…..

Dit is een bijeenkomst voor mensen die met zulke vragen zitten. Het is een ontspannen samenzijn, een gezellige bijeenkomst, waarop je alles kunt vragen wat je weten wil, georganiseerd door PVGE en Seniorweb, in samenwerking met KBO Best en bedoeld voor alle senioren van Best. Het begint om 14.30 uur.

Eerdere jaren zijn er ook al dergelijke bijeenkomsten geweest. De deelnemers gaven steeds aan goed geïnformeerd te worden over allerlei zaken die voor hen bruikbaar zijn. Van het terugvinden van je auto op een grote parkeerplaats, vinden van de titel van een liedje wat je ergens hoort tot makkelijk en veilig betalen. En uiteraard de bediening van je telefoon, tablet en laptop.

Ook worden de mensen die iets op hun telefoon veranderd wilden hebben of die hun tablet anders wilden instellen ter plekke geholpen. Er is ruim gelegenheid om vragen die je hebt te stellen en geholpen te worden met problemen of probleempjes die je met je apparaat hebt.

Meld je aan via onderstaande groene knop. Je kunt inschrijven tot uiterlijk 11 augustus. Er zijn geen kosten aan deelname verbonden. Er is wel koffie/thee met een koekje. Niet PVGE-leden vullen als lidnummer 000000 of nvt in.

Inschrijven