PVGE algemeen
Venster sluiten
Waar bent u naar op zoek?
Venster sluiten
Menu

Op Restaurant An Fong

Datum: 14 juli 2022, vanaf 17:30 uur, Nieuwstraat 68 Best
Informatie: Wim Steenks, tel 06-83335445
Inschrijven: vóór 7 juli, kosten: € 17.00 p.p. excl. drank; zelf afrekenen met het restaurant

De afgelopen twee maanden hebben we met veel succes gedineerd bij Kostas de Griek en De Beurs. Allebei de avonden waren verzorgd en het eten was lekker. Voor herhaling vatbaar. In de maand juni is er geen Op Restaurant, omdat Wim Steenks en Corrie Hijnen met vakantie zijn.

Op 14 juli gaan we naar Chinees Restaurant An Fong, Nieuwstraat 68 Best. Er is daar goede airconditioning, dus een beetje warmte in juli hoeft geen bezwaar te zijn. De kosten van soep, buffet en dessert zijn € 17.00 p.p. excl. drank. Het buffet begint om 18.00 uur, iedereen is vanaf 17.30 uur welkom. Aanmelden kan tot 7 juli, middels de groene knop hieronder:

Alleen als je geen computer hebt mag je het inschrijfformulier gebruiken, in te leveren bij Corrie Hijnen, Kruisparkweg 60, Best. aanmelden bij Op Restaurant kan nog tot 1 week tevoren.

Al opgegeven en toch onverwachts verhinderd? Dan kun je tot uiterlijk 4 dagen van tevoren afmelden via deze link

Afrekenen: na het diner; ieder individueel aan het restaurant.

Hou ook 18 augustus vast vrij. Dan gaan we naar The Longhorn, rib- en steakhouse aan de Eindhovensedijk 35 in Oirschot. De details en de mogelijkheid om in te schrijven volgen later.