PVGE algemeen
Venster sluiten
Waar bent u naar op zoek?
Venster sluiten
Menu

Midgetgolfen

Datum: vrijdag 7 juni
Lokatie: Broekstraat 4D Spoordonk
Tijdstip: 14:00 u – 17:00 u
Kosten: €9,50 p.p.
Incassodatum: 3 juni 2024
Inschrijven: vóór 31 mei middels onderstaande groene knop. Maar vol = vol!

Inschrijven

Ga mee midgetgolfen!

Als je dit leest is de lente hopelijk definitief in het land. Tijd voor leuke buitenactiviteiten. Omdat er altijd veel mensen plezier beleven aan een gezellige middag op de midgetgolfbaan in Spoordonk gaan we er dit jaar niet in de zomer, maar in het voorjaar al naar toe. Speciaal voor ons gaat de baan op vrijdag 7 juni open. Deze activiteit is zowel voor leden van de PVGE als voor leden van de KBO toegankelijk.

Datum: vrijdag 7 juni 2024, Tijd: 14.00 – ca. 17.00 uur

Bij aankomst worden we verwelkomd met koffie/thee en vlaai. Tijdens het koffiemoment worden de teams samengesteld, waarna elk team bij een andere hole begint. We hanteren het motto “Meedoen is belangrijker dan winnen”, maar na afloop van het midgetgolfspel kunnen we onder het genot van een drankje bespreken wie de meeste en de minste punten heeft behaald, hoeveel hole-in-ones er zijn geslagen of gewoon lekker buurten.

De drankjes na afloop zijn voor eigen rekening, maar worden tegen een vriendelijk tarief aangeboden. Houd er rekening mee dat er alleen contant betaald kan worden, dus zorg ervoor dat je wat kleingeld bij je hebt.

Je kunt op eigen gelegenheid naar de midgetgolfbaan aan de Broekstraat 4D in Spoordonk komen, met de fiets of met de auto. Als je met de auto gaat, waarderen we het als je probeert met iemand mee te rijden of zelf  carpoolplaatsen ter beschikking stelt. Dit is niet alleen voordelig voor de portemonnee en het milieu, maar ook erg gezellig. We verwachten dat passagiers en chauffeurs onderling afspraken maken over de vergoeding, maar geven hierbij een richtprijs van €3 per persoon voor de heen- en terugreis.

De kosten voor deze middag zijn € 9,50. Hiervoor krijg je koffie of thee met vlaai en een ronde midgetgolfen.

Dit bedrag wordt op 3 juni afgeschreven.

Inschrijven: via onderstaande groene knop. De inschrijving sluit vrijdag 31 mei of als het maximaal aantal deelnemers is bereikt.

Inschrijven