PVGE algemeen
Venster sluiten
Waar bent u naar op zoek?
Venster sluiten
Menu

Kerstviering 2023

Datum: zondag 17 december 2023
Locatie: Heerbeeckcollege, Willem de Zwijgerweg 150
Tijdstip: 14:30 – 20:00 uur, de zaal is open vanaf 14:00 uur
Kosten:
Inschrijven: uiterlijk 5 december, incasso 11 december.

De inschrijving is gesloten!

Inmiddels is het programma voor ons kerstfeest bekend.

Tussen 14.00 en 14.30 uur verwachten we je in de foyer van het Heerbeeckcollege die je bereikt via de ingang aan de Willem de Zwijgerweg. Bij binnenkomst verwelkomen je met een kopje koffie of thee met een lekkernij in de kerstsfeer.

Om 14.30 uur wordt het feest geopend door onze voorzitter Cor van den Bosch.

Hierna gaan we naar de grote zaal, waar ons eigen PVGE-zangkoor ons trakteert op een concert onder leiding van dirigent Toon de Vos. Het lenteconcert in april van dit koor was een groot succes. Voor dit kerstconcert zijn weer nieuwe nummers ingestudeerd, dus ‘komt dat horen’.

Na dit optreden is het pauze. Je gaat terug naar de foyer, waar je een drankje kunt (laten) halen aan de bar en even met elkaar kunt bijpraten.

Na deze pauze gaan we terug naar de grote zaal voor een gevarieerd optreden van muziekgroep De Bijl en de Knoesten (zie foto). Mari de Bijl, voormalig boswachter en columnist in het ED, is de schrijver van liedjes in het Brabants die meestal een humoristisch tintje hebben. Mari is de leadzanger van de groep en wordt bijgestaan door Jan Willem Verhoeven (toetsen, backing vocals), Theo Leupen (gitaar, backing vocals) en Bart Klomp (contrabas, backing vocals). De liedjes worden afgewisseld met leuke gedichtjes en anekdotes. In september hebben de Bijl en de Knoesten opgetreden in ’t Tejaterke. Als je erbij was weet je hoe leuk het is. Was je er niet, dan is dit je kans om alsnog kennis te maken met dit cabareteske kwartet.

Na dit optreden gaan we gezamenlijk genieten van een heerlijk warm en koud buffet, verzorgd door cateringbedrijf van Kollenburg uit de Vleut. Als je speciale dieetwensen hebt, kun je dit bij de opmerkingen op het inschrijfformulier schrijven. Drankjes kunnen weer aan de bar gehaald worden.

We verwachten dat de inwendige mens rond 20.00 uur voldaan is, waarna iedereen hopelijk tevreden naar huis gaat.

Voor mensen in een rolstoel of als je moeilijk ter been bent, zijn er aparte parkeerplaatsen. Geef dit door op het inschrijfformulier, dan ontvang je thuis een P-kaart om dicht bij de ingang te kunnen parkeren. Vermeld het a.u.b. ook als je niet met eigen vervoer kunt komen of als je iemand in je auto kunt meenemen. Natuurlijk kun je ook lopend of met de fiets komen.

Helaas hebben ook wij te maken met stijgende kosten. Daarom is de entreeprijs wat hoger dan vorig jaar. De all-in prijs voor deze gezellige middag en avond bedraagt dit jaar € 20,00 per persoon en zal op 11 december via een incasso worden geïnd. Mocht je een introducé mee willen nemen die geen PVGE-lid is, dan zijn de kosten voor deze persoon € 30,00. (Dit omdat er voor een niet-lid geen bijdrage vanuit de verenigingskas is).

Aanmelden zo spoedig mogelijk maar uiterlijk 5 december.