PVGE algemeen
Venster sluiten
Waar bent u naar op zoek?
Venster sluiten
Menu

Kerstproms zaterdag 17 dec 2022

Kijkt u ook al weer uit naar een mooie Kersttijd?

En wat zou u ervan vinden om dit jaar rond de Kerst ook eens een prachtig Kerstconcert mee te maken. Door corona kon dat de afgelopen jaren niet meer, maar nu gelukkig weer wel.

Op 17 december staat de KerstProms weer gepland in die prachtige bioscoopzaal van de kazerne van Oirschot. Dit is een initiatief van de drie seniorenorganisaties van Best (PVGE-Best, KBO-Best en SeniorenRaadBest) in samenwerking met het Facilitair bedrijf Oirschot en 13 Lichte Brigade.

Op die avond komt de Marinierskapel der Koninklijke Marine met 53 topmusici en met Dennis van Aarssen als bijzondere solist naar de kazerne in Oirschot.

De Marinierskapel der Koninklijke Marine en Tamboers en Pijpers van het Korps Mariniers komen voort uit een eeuwenoude traditie van muzikale ondersteuning die teruggaat tot in de 17e eeuw. De kapel heeft een bijzonder hoog niveau die moeiteloos overschakelt van klassieke meesterwerken naar spetterend show-en bigband repertoire. De kapel staat onder leiding van Rob Horsting.

Solist Dennis van Aarssen zingt vooral jazz en Nederlandstalige muziek en is onder meer bekend als winnaar van ‘The Voice of Holland’ in 2019 met de vertolking van ‘Mr. Bojangles’ van Robbie Williams en ‘That’s Life’ van Frank Sinatra.

De Marinierskapel en de solist garanderen dus een programma dat jong en oud zal aanspreken.

De opbrengst van dit concert komt ten goede aan het project GezondBest samen fit. Met de opbrengst organiseren we workshops voor scholen en 55+ gericht op positieve gezondheid. De Koninklijke Landmacht stelt het orkest, de solist en de prachtige bioscoopzaal gratis ter beschikking, waarmee ze inhoud geeft aan een goed band met burgers in de omgeving van de basis.

Kaartjes voor dit concert kunnen alleen online gekocht worden. Gebruik daarvoor deze link:

Kaartjes bestellen

Voor het bestellen van kaarten voor het Kerstproms concert op 17 december zijn een PC, e-mail en printer nodig. Omdat niet al onze leden daarover beschikken organiseren we op dinsdagmiddag vanaf 15.00 uur die service in het Senioren Trefpunt. We bestellen dan de kaarten en drukken die direct af. Neem wel geld of pinpas mee en een identiteitsbewijs dat nodig is om tot de kazerne toegelaten te worden.

In verband met de verscherpte veiligheidsmaatregelen die voor de kazerne gelden worden er tijdens dit aankoopproces de volgende gegevens gevraagd:

Voornaam (zoals in ID) en achternaam
Type en nr van een identiteitsdocument (id. kaart/paspoort/rijbewijs)
Geboorte-datum en plaats
Denkt u eraan dat u voor toegang tot het kazerneterrein op 17 december naast uw toegangsbewijs ook dat identiteitsbewijs moet kunnen tonen.

Bedenk ook dat u dit persoonlijke toegangsbewijs niet zomaar aan iemand anders door kan geven. Mocht u dit toch willen doen, dan kan dat alleen na afstemming met de organisatie en dat uiterlijk tot 48 uur vóór aanvang van het concert. Het emailcontact hiervoor is: KerstProms.2022@gmail.com.

Voor mensen met een mobiele beperking en begeleiders zijn speciale plaatsen gereserveerd. Daarover kunt u contact opnemen via genoemd emailadres.

Ook mensen die vervoer behoeven naar en van de kazerne kunnen zich melden via dit emailadres. Er zal dan gezocht worden naar een mogelijkheid om met iemand mee te rijden.

Gekochte tickets worden via email aan de besteller toegestuurd die deze dan kan uitprinten. Meerdere tickets kunnen via hetzelfde emailadres besteld worden.

De kaartverkoop begint op maandag 17 oktober om 8.00 uur en eindigt op woensdag 14 december 23.00 uur.

Geen PC, printer en/of e-mail?
Omdat deze online bestelprocedure zowel e-mail als een printer vereisen, wordt op dinsdagmiddagen vanaf 15.00 uur de service aangeboden om in het Senioren Trefpunt kaarten te bestellen, waarbij deze ter plaatse betaald en afgedrukt kunnen worden. Neem ook een identiteitsbewijs mee.

Het concert begint om 19.30 uur (zaal open om 19.00 uur) en duurt inclusief pauze tot 22.00 uur. In de pauze wordt u gratis koffie/ thee aangeboden door de legerbasis. Na het concert wordt u uitgenodigd om in kerstsfeer nog gezellig na te borrelen.