PVGE algemeen
Venster sluiten
Waar bent u naar op zoek?
Venster sluiten
Menu

Datum: donderdag 17 november 2022
Aanvangstijd: 14:00 uur (tot 17:00 uur)
Locatie: ’t Tejaterke, Max de Bossustraat 1 in Best
Inschrijven: niet nodig
Kosten: gratis.

Speciaal voor nieuwe leden, maar iedereen is welkom

Deze infomiddag is vooral bedoeld voor iedereen die afgelopen jaar PVGE-lid is geworden. Eerder hielden we dit jaar ‘Doen in ’t Tejaterke’, waarbij vooral de niet-leden met de PVGE kennis maakten. Een mooi aantal werd lid en ook door dit jaar heen mochten we in de eerste drie kwartalen 86 nieuwe leden begroeten. Maar om dan zicht te krijgen en keuzes te maken uit al die clubs en evenementen – dat is dan voor de meeste nieuwe leden nog niet goed te doen.

Daarom is er na de grote open dag in de zomer, gericht op belangstellende niet-leden, een kwartaal later in het najaar deze informatiemiddag voor vooral de nieuwe leden. Zij kunnen alles te weten komen over PVGE Best met zijn meer dan 30 clubs, 25 evenementen per jaar, een tiental trein- en busreizen in binnen- en buitenland, restaurantetentjes, winkelkorting, hulp bij belastingen, thuisadministratie, hulp bij klussen en nog veel meer. Het blijkt dat zich dan weer nieuwe leden inschrijven voor clubs en evenementen.

De infomiddag wordt gehouden in ’t Tejaterke aan de Max de Bossustraat 1 in Best op donderdag 17 november van 14.00 uur tot 17.00 uur.

Alle organisatoren, begeleiders en uitvoerders van de activiteiten van onze PVGE zijn er op deze informatiemarkt om in hun kraampjes al je vragen te beantwoorden. Met nadruk nodigen wij dus nieuwe leden uit te komen kijken maar uiteraard is iedereen welkom.
Je wordt ontvangen met koffie of thee en er worden filmpjes getoond. Het is een gezellige middag, waarop je een praatje kunt maken met gelijkgestemden, kortom Plezierig, Verrassend, Gezellig en Enerverend.