PVGE algemeen
Venster sluiten
Waar bent u naar op zoek?
Venster sluiten
Menu

Fietsvierdaagse naar Niftrik aan de Maas

De Fietsvierdaagse komt er weer aan!

Datum: dinsdag 27 t/m vrijdag 30 juni 2023
Locatie: Senioren Trefpunt
Aanvangstijd: di 27 juni om 09.15 uur (koffers ma 13.30 – 16.30 uur)
Informatie: Sjef van Gastel tel 06-83214814
Inschrijven: bij Sjef van Gastel

 

Na het vorige fietssucces, is er door Sjef van Gastel en Hans Roosing al weer van alles geregeld om opnieuw 4 dagen door een mooi stukje Nederland te gaan fietsen, nu vanuit Best naar Nijmegen met een cruise op de Waal en bezoek aan een kasteel onderweg.
Het vindt plaats van 27 juni t/m 30 juni. Programma van dag tot dag:

Dag 1: We vertrekken op dinsdag 27 juni vanaf het Senioren Trefpunt, fietsen via diverse stopplaatsen naar een pittoresk dorpje voor een mooie wandeling, om daarna met een pontje de Maas over te steken, naar ons hotel in Niftrik.
Dag 2: Nu fietsen we via Malden naar de Waalhaven in Nijmegen om een cruise te gaan maken incl. een lunch. Op de terugweg bezoeken we nog een kasteel en gaan dan lekker dineren.
Vervolgens naborrelen op het terras van het hotel.
Dag 3: Vandaag de andere kant uit, richting Druten, met een koffiestop op het water, daarna lunchen we en hebben dan een fantastisch uitzicht over het water. We pikken nog voor de liefhebbers twee musea mee en gaan dineren bij een gezellig eetcafé. Als afsluiting een borrel in  et hotel en oplossen van vele pittige kwisvragen.
Dag 4: Aanvaarden we de terugweg, met de gebruikelijke stops voor koffie en lunch. In Nijnsel brengen we nog een bezoek aan de oude tijd. Tot slot sluiten we af met een drankje en barbecue in het Trefpunt. Daarna kan ieder nog een paar dagen genieten van de kermis in Best.

Aanmelden
Er zijn flink wat mensen van de vorige fietsvierdaagse die zich al aangemeld hebben om weer mee te gaan, zodat de meeste plaatsen al bezet zijn. Wil je ook nog meefietsen, dan kun je dat aan Sjef van Gastel doorgeven per mail naar clubcoordinator@pvge-best.nl.
Wat ook nog kan:
in september kun je ook nog meegaan met de 5-daagse trip door Twente vanuit standplaats Ootmarsum. Daar kun je gedurende 3 dagen op de fiets Twente verkennen via verschillende uitgestippelde fietsdagtochten vanaf het hotel – en toch ook in het gezelschap vertoeven van de andere busreizende deelnemers (samen overnachten, samen eten). De fietsen kunnen vanuit Best in een fietsenaanhanger met de bus mee en het hotel heeft een fietsenstalling met gelegenheid tot
opladen. Lees het artikel verderop in deze Actief en gebruik daarvoor het inschrijfformulier verderop in dit blad.