PVGE algemeen
Venster sluiten
Waar bent u naar op zoek?
Venster sluiten
Menu

Carnavalsontbijt 2024

Datum: maandag 12 februari 2024
Locatie: Prinsenhof, Hoofdstraat 44, Best
Aanvang: 10.00 uur, zaal open vanaf 09.30 uur
Inschrijven: De inschrijving is gesloten.
Je kunt eventueel nog een kaartje kopen bij de KBO op vertoon van je PVGE-Best lidmaatschapspas. Dit kan uitsluitend op donderdag 1 februari tussen 13:00u en 14:00u in de Prinsenhof. Je dient dan ter plekke te betalen met de pinpas.
Kosten: € 11,00 p.p. , incasso: 5 februari 2024

 

Binnenkort is het weer die tijd van het jaar waarin kleurrijke kostuums, vrolijke deuntjes en onvergetelijke momenten samenkomen! Graag nodigen we jullie van harte uit om deel te nemen aan ons sprankelende Carnavalsontbijt op 12 februari 2024 in de Prinsenhof, dat we samen met onze zustervereniging KBO georganiseerd hebben. Bereid je voor op een ochtend vol gezelligheid, lachen, en bovenal, onvervalste carnavalsvreugde! Onze burgemeester en zijn echtgenote zullen er zeker bij zijn. Jij ook?

Het feest begint natuurlijk met een smakelijk ontbijt om ons energiepeil op te krikken.
DJ Harry laat de meest aanstekelijke carnavalsmuziek horen! Van feestklassiekers tot polonaises, hij heeft alles in huis om ons te laten meezingen of, als we voldaan zijn van het ontbijt, in beweging te brengen.

Tussendoor kun je genieten van een flinke dosis humor met onze fantastische tonproater Wichard de Benis en van een spetterend optreden van onze eigen Klompengatse dansmariekes.

Mis deze kans niet om samen met leeftijdsgenoten, al dan niet in carnavalskleding, te genieten van een onvergetelijk festijn. Voor de carnavaleske prijs van €11 per persoon hoef je het niet te laten. Reserveer je plekje, uitsluitend voor leden PVGE Best, via onderstaande groene knop .Wees er snel bij, want vol = vol.