PVGE algemeen
Venster sluiten
Waar bent u naar op zoek?
Venster sluiten
Menu

Musical ‘Dagboek van een Herdershond’

Deze reis is vol! U kunt zich niet meer opgeven.

U herinnert zich nog de jonge kapelaan Erik Odekerke? In 1914 werd hij kapelaan in Geleen, toen nog een klein landbouwdorp, dat geregeerd werd door de notaris, de herenboer en de pastoor. Het rijke roomse leven kwam door de opkomst van steenkolenmijnen steeds meer onder druk te staan. De onhandige, naïeve kapelaan Odekerke probeert zich staande te houden, maar ondanks zijn goede bedoelingen jaagt hij toch veel mensen tegen zich in het harnas.

Reisbeschrijving
Vanaf opstapplaats Den Ekker rijden we naar een koffieadres voor een lekker kopje koffie met Limburgse vlaai. In het MECC in Maastricht zijn er voor ons 1e rang zitplaatsen gereserveerd om volop van deze spektakelmusical te genieten. U zal vast veel mooie herinneringen krijgen van de tv-serie. Na afloop gaan we per touringcar naar ons dineradres, waar een goed verzorgd drie gangen diner voor ons klaar staat; daarna weer terug naar de opstapplaats.

Covidmaatregelen
Op deze reis gelden – voor zover het zich nu laat aanzien – de Covid-19 regels: mondkapjes in de bus en bij binnenkomst in het restaurant (tot men plaats heeft genomen), QR-codecheck (gevaccineerd, genezen van of binnen 24 uur getest). Dus QR code en legitimatie meenemen.

Indien door coronaregels de reis en musical vervallen zijn geen kosten aan de inschrijving nu verbonden.

Inschrijving
De prijs van deze tocht bedraagt: € 127,00 p.p. (inclusief busreis, koffie met gebak, entreeticket musical 1e rang en diner).
Inschrijven voor eze reis is niet meer mogelijk.

Er zijn minimaal 35 inschrijvingen nodig – bij minder gaat de reis niet door. Dit wordt bekend gemaakt tijdens de bijeenkomst Trefpunt Reizen in ’t Tejaterke op 18 februari. Wees er snel bij, want op = op!
Meer informatie Cor van den Bosch, tel. 0650638128.