PVGE algemeen
Venster sluiten
Waar bent u naar op zoek?
Venster sluiten
Menu
Middelburg en Vlissingen

2-daagse treinreis

Op 31 augustus en 1 september is deze treinreis naar Middelburg en Vlissingen. Inschrijven kan tot uiterlijk 22 april. Incasso 31 juli.

Vanwege het succes van de 2-daagse treinreizen naar Groningen, Leeuwarden en Zwolle in de afgelopen jaren is dit jaar weer een dergelijke reis gepland en dit keer naar Middelburg en Vlissingen. Dick de Jong en Ellen Klarenbeek hebben het Fletcher hotel Middelburg (4 sterren) bereid gevonden ons te ontvangen.

Eerste dag: Middelburg

Wij vertrekken om 9.30 uur uit Best. Wij reizen via Tilburg en Roosendaal, moeten twee keer overstappen, komen in Middelburg aan om 11.31 uur en lopen dan in 5 minuten naar ons Fletcher hotel. Daar deponeren we onze bagage en krijgen alvast een kopje koffie of thee met de beroemde Zeeuwse Bolus erbij.
In ca. 15 minuten wandelen we dwars door het centrum en de markt naar ons lunchadres “De Houttuinen”. Daar komen de gidsen ons ophalen voor de stadswandeling van ca. 1½ uur. Hierna is iedereen vrij om op eigen gelegenheid de stad verder te verkennen, een museum te bezoeken, te win­kelen, een terrasje te pikken of terug te gaan naar het hotel.
Om 19.00 uur worden wij in het restaurant van het hotel verwacht voor het diner. Hierna kun je nog de stad in wandelen of naar je kamer gaan.

 

Tweede dag: Vlissingen

De volgende dag laten wij na het ontbijt (tussen 7.00 en 9.00 uur) de bagage achter bij de receptie van het hotel en lopen naar het station voor de trein naar Vlissingen. Daar pakken wij om 09.55 uur de Zonnetrein, die een tour maakt door Vlissingen en stappen wij in het centrum bij het standbeeld van Michiel de Ruijter. Vandaar lopen wij naar restaurant Santiago op de Oude Markt, waar we beginnen aan de stadswandeling, die ca. 1½ uur duurt.
Hierna is er weer vrije tijd om op eigen gelegenheid de markt of bv. de Sint Jacobskerk te bezoeken of te flaneren op de boulevard.
Tevens kun je er (op eigen kosten) lunchen.
Om 17.00 uur komen wij in elk geval weer bij elkaar voor het diner in restaurant Santiago in het centrum. Na het diner pakken we op het Scheldeplein de bus richting Middelburg. Een aantal sterke personen pakken alle bagage uit het hotel, waarna we vertrekken uit Middelburg. We stappen weer over in Roosendaal en ’s-Hertogenbosch of Tilburg en verwachten om 22.45 of 22.58 uur weer terug te zijn in Best.

 

Hoeveel kost het?

De kosten voor deze reis zijn: € 205, — p.p. voor een 2-persoonskamer en € 260,– voor een 1-persoonskamer.
Alle hierboven genoemde maaltijden, diners, traktaties, excursies, wandelingen en de rit met de Zonnetrein zijn inbegrepen. De eventuele lunch in Vlissingen is voor eigen rekening, evenals, zoals gebruikelijk, de kosten van het vervoer met de trein en bus.

 

Inschrijven

Inschrijven kan helaas niet meer, want deze reis zit vol. De incasso is op maandag 31 juli. Met deze treinreis kunnen maximaal 30 personen mee.

Denk zo nodig ook aan een reis- en/of annuleringsverzekering!