PVGE algemeen
Venster sluiten
Waar bent u naar op zoek?
Venster sluiten
Menu
Fotoclub

Knipoog

We werken met een jaarthema en ieder kwartaal hebben we ook een onderwerp waarmee we aan de slag gaan. Deze foto’s worden in het Kwetternest uitgebreid besproken.

Onze club heeft ongeveer 15 leden met een passie voor fotograferen. We komen 2x per maand op de donderdagmorgen bij elkaar in het Kwetternest of gaan we ergens foto’s maken. Dit kan zijn dichtbij (b.v. in Nuenen) of verder weg. Zo bezochten we het Sphinxkwartier in Maastricht, het Nationaal militair museum, Natuurtuin ’t Loo en de kunstroute Beeld en Beleving in Bergeijk. De gemaakte foto ’s verwerken we tot een presentatie.

Op onze ochtenden in het Kwetternest bespreken we de gemaakte foto ’s waarbij iemand uit de groep de bespreking leidt. Ook aanverwante technieken komen ter sprake. Daarbij denken we aan fotobewerking, het toepassen van audiovisuele technieken enz. Wij hebben een eigen fotosite voor de clubleden van Knipoog op Google Drive. Dit vergemakkelijkt het bekijken en bespreken van de foto’s die worden ingezonden.

Jaarlijks in november houden we in het Kwetternest een weekend lang een expositie met foto’s van het jaarthema en vrije foto’s. Ook vertonen we die dagen de filmpjes die we gemaakt hebben van onze foto’s.

Al met al zijn we zeer enthousiast bezig.

Nog wat weetjes:
Ons huishoudelijk reglement kunt u hier lezen.
Onze fotoclub “Knipoog” is opgericht op 10 maart 2011.

Voorzitter: Betty Touw, telefoon: 040 – 283 4172
Secretaris: Juliëtte van Dieten, telefoon: 0499 – 471803, e-mail: bericht aan Juliëtte van Dieten
Penningmeester: Sjef Kouwenberg, telefoon: 040 – 283 3323

Jaarverslag 2021 Knipoog

De foto ’s bovenaan deze pagina zijn gemaakt door resp. Cees de Lange en Annette Stevens