PVGE algemeen
Venster sluiten
Waar bent u naar op zoek?
Venster sluiten
Menu
Uw vraagbaak voor al uw clubgerelateerde vragen

Clubcoördinator

Wij hebben vacature voor de functie van clubcoördinator. Bent u een verbinder? Wilt u helpen onze vereniging nog bloeiender te maken? Nieuwe leden verwelkomen? (Nieuwe) clubs ondersteunen? Meldt u aan bij het bestuur op secretaris@pvge-nuenen.nl

Contact: clubs@pvge-nuenen.nl
Ons bestuurslid Cees de Lange houdt deze mailbox in de gaten tot onze vacature vervuld is.

Is de functie van clubcoördinator iets voor u?

Een clubcoördinator onderhoudt het contact met de diverse clubs en overlegt met hen over wat ze nodig hebben.

Ieder nieuw lid van PVGE-Nuenen ontvangt, digitaal of persoonlijk, van de clubcoördinator een welkomstpakket met een welkomstbrief, de groene kaart met een beknopt overzicht van al onze activiteiten en belangrijke telefoonnummers en e-mailadressen. Daarnaast ook nog een informatiebrief over onze afdeling en onze laatste Nieuwsbrief.

Eens per jaar organiseert hij/zij een nieuwe-leden-dag en ook een bijeenkomst van de besturen van de clubs met het bestuur van PVGE-Nuenen.

De clubcoördinator biedt hulp bij het opstarten van een nieuwe club. Hij/zij geeft uitleg over de (beperkte) regels waaraan een club moet voldoen, helpt, indien nodig, met het zoeken van een vrij dagdeel van het Kwetternest of Scarabee 2. Een nieuwe club krijgt van hem/haar een eigen PVGE-Nuenen logo en uitleg over het gebruik van het Kwetternest, de sleutel en het koffieapparaat.

U kunt de clubcoördinator bereiken op clubs@pvge-nuenen.nl