PVGE algemeen
Venster sluiten
Waar bent u naar op zoek?
Venster sluiten
Menu
Hoe reserveer ik een ruimte voor mijn club?

Kwetternest of Scarabee reserveren

Reserveren gaat bij Cees de Lange.

U kunt direct bij Cees terecht voor het reserveren van het Kwetternest of Scarabee 2 (vooraan in de gang). De agenda’s van deze beide ruimtes kunt u vinden bij de link onderaan deze pagina. Via hem kunt u ook een aanvraag doen om de ruimtes Scarabee 1 (achter in de gang) en Scarabee 3 (de bovenzaal) te reserveren. Hij neemt dan contact op met André Pieters, de beheerder van de Hongerman, die deze agenda’s bijhoudt, omdat deze ruimtes ook worden gebruikt door niet-PVGE-clubs.

U kunt Cees bereiken op ec@pvge-nuenen.nl of 040-2834887.

  • Als u op de link hieronder klikt, komt u op een pagina van PVGE Nuenen in de Google Drive cloud. Het kan zijn dat er mededelingen van Google verschijnen, die kunt u gewoon wegklikken. Afhankelijk van de periode van het jaar staan daar 2 of 4 agenda’s (van het huidige en eventueel van het komende jaar).
  • Kies dan de agenda waarin u geïnteresseerd bent door op de link te dubbelklikken. Het duurt soms wel even voordat de agenda verschijnt.
  • Daarna kunt u de agenda vergroten op het scherm door onderin op de + te klikken of door <Ctrl +> op het toetsenbord of verkleinen met de “-” of <Ctrl ->.
  • De datum waarop de agenda voor het laatst is bijgewerkt staat bovenin het overzicht. Deze manier van presentatie geeft Cees de gelegenheid de agenda’s te vervangen zonder tussenkomst van de webmaster, als er veranderingen zijn gebeurt dat 1x per week.

In onze agenda ’s van het Kwetternest en Scarabee2 kunt u zien of een ruimte mogelijk beschikbaar is.