PVGE algemeen
Venster sluiten
Waar bent u naar op zoek?
Venster sluiten
Menu
Een geweldig uitje

Alleengaandenlunch voor onze leden

Een speciale lunch in het Kwetternest voor leden die doorgaans alleen aan tafel zitten.

Iedere 3e donderdag van de maand organiseert ons keukenteam in het Kwetternest een heerlijke lunch voor leden die doorgaans alleen aan tafel zitten. Zij doen dit met groot enthousiasme. Zij bereiden een 3-gangen maaltijd en maken ieder gerecht heel smaakvol op.

Intussen dekken onze gastvrouwen de tafel feestelijk en ontvangen daarna de gasten die voor deze maaltijd gereserveerd hebben.  Zij serveren de maaltijd uit en voorzien de gasten van een drankje.
En dat alles in een heel ontspannen, gezellige sfeer. De lunch begint om 12.30 uur.
U bent welkom vanaf 12.15uur.

Onze lunches voor alleengaande PVGE-ers zijn een groot succes.
De volgende typeringen zijn van toepassing: heel erg gezellig, heerlijk, sfeervol, geheel verzorgd, genieten, een geweldig uitje!

U dient u vooraf in te schrijven en meteen uw bijdrage van €10,00 te voldoen op rekeningnummer NL46RABO0154104485 t.n.v. PVGE Nuenen Kookclubs onder vermelding van uw naam en de maand waarvoor u betaalt. Inschrijven voor een lunch kan tot 1 week voor de lunchdatum. Indien er meer dan 32 aanmeldingen zijn dan schuiven zij als eersten door naar de volgende maand. De aanmelders worden daarover gebeld of krijgen een mail toegestuurd.

Bent u een alleengaande, lid van PVGE-Nuenen en wilt u hierbij graag aanwezig zijn? Druk dan op bovenstaande oranje knop en vul het inschrijfformulier in.