PVGE algemeen
Venster sluiten
Waar bent u naar op zoek?
Venster sluiten
Menu
Ons nieuws

Nieuwsberichten

Als lid van PVGE Nuenen ontvangt u 6x per jaar een nieuwsbrief en veel vaker per mail nieuwsflitsen.

Nieuwsbrieven en Nieuwsflitsen

Wij ontvangen graag uw inbreng voor een nieuwsbrief. Stuur uw artikeltje naar redactie@pvge-nuenen.nl. U hoeft dit niet netjes op te maken. Eventuele foto ’s graag apart meesturen. Onze redacteur Arend Bretveld maakt er iets moois van aangepast aan de ruimte die hij in de nieuwsbrief daarvoor beschikbaar heeft.

De nieuwsbrief is ons normale communicatiemiddel van de leden, die u naar eigen keuze per post of digitaal ontvangt. Nieuwsflitsen zijn mailberichten over actuele zaken die we snel met onze leden willen delen.

In de nieuwsbrief kunt u uw nieuws kwijt over uw club, bespreken we evenementen, vertelt het bestuur over wat er zoal speelt op bestuurlijk niveau enz. Dit is prima communicatiemiddel, maar door zijn 2 maandelijkse verschijning, ruime voorbereidingstijd, benodigde tijd voor de drukker en de bezorging niet geschikt voor snelle actuele berichtgeving. Daar hebben we de nieuwsflits voor in het leven geroepen. Onderwerpen van nieuwsflitsen zijn bijvoorbeeld het openen van het Kwetternest na een lockdown, nieuws van Seniorweb, aankondiging van een lezing of dagtocht. Stuk voor stuk interessante informatieve onderwerpen, die een snelle berichtgeving waard zijn. Wel met de beperking dat deze alleen per e-mail verstrekt worden. Zorg dus dat wij uw e-mailadres kennen.

Voor de leden zonder mailadres geldt, neem contact op met een medelid met e-mailadres en vraag of deze u bijpraat over iedere binnengekomen nieuwsflits, zodat ook u op de hoogte bent van het laatste PVGE nieuws.

We moeten kritisch zijn op het aantal te versturen nieuwsflitsen. Wij willen immers u graag snel informeren, maar niet u irriteren met een teveel aan binnenkomende mail van ons. Dan schieten we ons doel voorbij en verdwijnen de flitsen ongeopend in de prullenbak.

Daarom: voor niet urgente informatie blijft de nieuwsbrief het juiste medium.

Hier ziet u de nieuwsbriefplanning van 2023