PVGE algemeen
Venster sluiten
Waar bent u naar op zoek?
Venster sluiten
Menu

Regels Op Restaurant

Eens per maand nodigt Rita u uit voor een meergangen keuzemenu. De activiteit Op Restaurant, waarbij elke maand in een ander restaurant genoten kan worden van een meergangendiner, trekt veel belangstelling. Om alles in goede banen te kunnen laten verlopen worden hieronder een aantal punten toegelicht.

PVGE
Deelname aan het activiteit staat open voor de leden van alle PVGE verenigingen.

Introducés
Introducés zijn van harte welkom, mits er nog plaats is. Het is wel noodzakelijk dat ook  introducés van te voren worden aangemeld. Een introducé die geen lid is van PVGE mag zich slechts eenmaal vrijblijvend oriënteren of hij/zij zich wil aansluiten.

Aanvang
Op Restaurant diners en lunches beginnen resp. om 18.30 uur en 13.00 uur, tenzij een ander tijdstip wordt vermeld. Iedereen wordt verzocht om op tijd aanwezig te zijn.

Aanmelden
U moet zich voor elk diner of lunch aanmelden. U kunt zich digitaal aanmelden door het betreffende formulier op deze website in te vullen of per post naar het adres:

Rita Stuijt, Dordognelaan 31, 5627 HB Eindhoven.

Uw aanmelding dient uiterlijk een week (bij vooruitbetaling: drie weken) van te voren binnen te zijn, tenzij anders aangegeven wordt.

Afmelden
Afmelden zonder kosten is mogelijk tot één week van te voren. Bij afmelden korter dan één week van te voren kunnen kosten in rekening worden gebracht. Bij betaling vooraf is afmelden en terugbetaling in principe niet mogelijk, tenzij afmelding ruim twee weken van te voren heeft plaatsgevonden. Ook is het mogelijk om een vervanger te laten deelnemen, dan wel even doorgeven.

Bevestiging aanmelding en afmelding
Na aanmelding of afmelding ontvangt u altijd een bevestiging. Indien u geen bevestiging heeft ontvangen, dan graag even contact opnemen met

Rita Stuijt (06 4067 1920).

 

E-mailadres
Voor last minute informatie betreffende het restaurant, het aantal deelnemers of eventuele werkzaamheden aan naburige wegen is het bijzonder handig als u per e-mail geïnformeerd kan worden. Daarom bij het aanmelden graag uw E-mailadres opgeven (natuurlijk alleen indien u over zo’n adres beschikt).

Afrekenen
Bij een aantal restaurants kan op de avond van het diner worden betaald. U kunt dan zowel contant (gewoon aan tafel) als met een pinpas (aan het buffet) betalen, tenzij anders aangegeven.

Vooraf betalen
Bij sommige restaurants moet vooraf worden betaald voor het diner. Let op: Eerst aanmelden en pas betalen als u een bevestiging van uw deelname heeft ontvangen!

Het verschuldigde bedrag moet worden overgemaakt op bankrekening

NL62 INGB 0003 8600 86 t.n.v. M. Stuijt

met duidelijke vermelding van naam restaurant en PVGE-lidnummer(s) en eventueel uw keuze vlees of vis. Het bedrag moet uiterlijk 14 dagen (tenzij anders aangegeven) tevoren op genoemde bankrekening staan.

oprestaurantpvge.ehv@gmail.com