PVGE algemeen
Venster sluiten
Waar bent u naar op zoek?
Venster sluiten
Menu

Midgetgolf 'de Golfijnen'

Contributie: € 45,– per jaar
Contact: Lucy Doorschot, 040-2421238
fdoorschot@onsneteindhoven.nl
Voorzitter: Hans van Duren, 0499 372750
Secretaris: Lucy Doorschot, 040-2421238
Penningmeester: Mia van ’t Land, 06 57822730

De club richt zich allereerst natuurlijk op het spel midgetgolf. Gezelligheid wordt echter hoog in het vaandel geschreven. We zijn en blijven recreatiespelers, ook al houden we er een clubcompetitie op na.

De club speelt op de banen van de Stichting LUNETZORG in Eckartdal aan de Nuenenseweg 1.

Het seizoen 2023 is inmiddels begonnen op 13 maart. Door de vele regen is de start van de clubcompetitie uitgesteld tot donderdag 13 april.We oefenen enkele weken als voorbereiding op de clubcompetitie die start op maandag 6 april. Doorgaans stopt de competitie eind oktober, maar we blijven spelen zolang het weer dat toelaat. We spelen iedere maandag en donderdagmiddag vanaf 14.00 uur, maar het staat een ieder vrij om alleen op één van de middagen te komen spelen.

Tijdens de pauze, maar ook in de nazit is er volop gelegenheid voor een gezellige babbel. Graag willen we weer nieuwe leden begroeten. Wij nodigen u van harte uit om eens te komen kijken. Het verplicht u tot niets.

Gedurende het jaar houden we een algemene ledenvergadering met nieuwjaarsreceptie, een voorjaarsactiviteit of uitje, een prijsuitreiking aan het eind van het seizoen en tot slot een najaarsdiner. Deze zijn altijd erg gezellig, en u kunt de gezelligheid alleen maar vergroten.

Als u lid wil worden, de kosten voor het lidmaatschap en het baanonderhoud bedragen slechts € 45,00 per jaar. Natuurlijk dient u wel lid te zijn van de PVGE.

Voor verdere informatie zie bovenstaande contactadressen.