PVGE algemeen
Venster sluiten
Waar bent u naar op zoek?
Venster sluiten
Menu

Kampeerclub 'de Trekvogels'

Pak je caravan of camper en sluit je aan bij kampeerclub de “Trekvogels”. Samen op stap gezellig!

Contributie: € 17,50 per jaar
Contact: Mordine Brans, 06 5339 7725,

mordinebrans@gmail.com
Voorzitter: Theo van de Vorst
Secretaris: Mordine Brans
Penningmeester: Harry Coolen

Al ruim 25 jaar bestaat Kampeerclub “De Trekvogels” en ieder jaar opnieuw is er een leuk en gevarieerd programma. Er worden per jaar vier kampeeractiviteiten gepland op een afstand die varieert van 10 tot ongeveer 300 km vanaf Eindhoven. Het kamperen doen we steeds buiten het hoogseizoen en de feestdagen, zodat we van de voordelige kampeertarieven kunnen profiteren. De ene keer kamperen we een week, een andere keer twee weken. We blijven niet altijd in Nederland; België, Luxemburg en Duitsland staan ook wel op het programma. De voorstellen voor de regio die we gaan bezoeken, worden gedaan op de ledenvergadering in november; het definitieve programma wordt in januari daarop vastgesteld.

Tijdens de kampeerweken wordt er niet stil gezeten – er wordt gefietst, gewandeld en musea en bezienswaardigheden in de regio bezocht. Soms wordt het gezamenlijk ondernomen maar men kan ook individueel erop uit trekken. En om vijf uur ’s middags is er altijd een happy hour waarbij iedereen zijn eigen drankje en hapje meebrengt.

Elke eerste maandag van de maand hebben we een koffie-ochtend om de contacten ook in het voor ons ‘stille seizoen’ levendig te houden. Deze koffie-ochtenden vinden plaats in gemeenschapshuis ‘De Lievendaal’, Lievendaalseweg  3 in Eindhoven van 10.30 uur tot 12.00 uur.

In augustus wordt er een jeu-de-boule middag georganiseerd en in november een herfstwandeling met aansluitend  een kop snert.

Onze leus is:

“Alles Mag, Niets Moet”

Denkt u nu: dit is leuk en dit is iets voor mij…. Neem dan contact op met:

MordineBrans, telefoon 06 5339 7725, mail: mordinebrans@gmail.com.

U bent altijd welkom voor een vrijblijvende kennismaking.

 

Programma 2024

Kampeerclub de Trekvogels organiseert jaarlijks naast een viertal kampeeractiviteiten ook nog allerlei andere activiteiten voor haar leden. Klik deTrekvogels programma 2024 voor een overzicht van alle activiteiten.

Algemeen programma

  • 4 x per jaar wordt er een kampeertocht georganiseerd, meestal gedurende een week, in juni kan dit 2 weken worden.
  • Augustus is er een Jeu de Boule middag met aansluitend een etentje (op eigen kosten).
  • November is er een snertwandeling
  • Iedere eerste maandag van de maand is er een koffieochtend
  • In januari is de algemene ledenvergadering
  • In november tijdens de koffieochtend is er een vergadering waarin het activiteiten programma wordt vastgesteld voor het volgende jaar.