PVGE algemeen
Venster sluiten
Waar bent u naar op zoek?
Venster sluiten
Menu

Gymnastiek 'GYM 55'

Gymnastiek onder professionele begeleiding

Contributie: € 100,– per jaar

Contact: Rob Cremers, 06 53875784,
gym55vanpvge@gmail.com

De club is opgericht in 1967, een tijd waarin mannen en vrouwen nog strikt gescheiden gymden. Dat is vandaag de dag wel anders dus wordt er nu gemengd gegymd. Toch noemen we de groepen nog steeds dames- of herengroep. In de damesgroep is het merendeel vrouw en bij de herengroep man. De damesgroep richt zich voornamelijk op lenigheid en de herengroep op lenigheid, kracht en spel. Op woensdag traint de damesgroep van 14:00 uur tot 15:00 uur. De heren zijn actief op de donderdag van 15:45 uur tot 16:45 uur. Overstappen tijdens het jaar van woensdag naar donderdag of andersom, tijdelijk of definitief, is mogelijk mits de groep niet te groot wordt. De gemiddelde leeftijd ligt boven de 55 jaar, maar je mag al lid worden vanaf 50 jaar. Het is bij deze club bewezen dat je kunt blijven gymmen tot wel 92 jaar. De activiteiten of oefeningen worden door iedereen tegelijk uitgevoerd, vaak naar voorbeeld van de sportlerares. Eénmaal per jaar hebben we een treffen met beide groepen, waarin we bijna alle oefeningen uitvoeren d.m.v. een spel. Dit is te zien op de foto.

De trainingen worden gegeven in de sportzaal van de school Strijp Dorp, Apeldoornstraat 1. Er is ruime parkeergelegenheid voor fiets en auto.

 

Er wordt op deskundige wijze door een bevoegde sportlerares getraind, waarbij iedereen de nodige aandacht krijgt. Zowel op woensdagmiddag als op donderdagmiddag geeft Mevr. Lion Paarhuis les.

U kunt informeren of er nog plaats is . Voor de kosten hoeft u het niet te laten. De contributie bedraagt € 100 per jaar. Dit kan ook per kwartaal worden voldaan. Voor dit bedrag krijgt u ongeveer 40 gymlessen per jaar.

U kunt vrijblijvend komen kijken. Als u meer wilt weten kunt u bij één van bovengenoemde bestuursleden inlichtingen inwinnen. U kunt gebruik maken van 2 gratis proeflessen. Als het u bevalt kunt u zich aanmelden. Er zijn twee mogelijkheden om zich aan te melden:

Schriftelijk aanmelden: Aanmeldingsformulier (PDF-document)  downloaden, vervolgens het formulier afdrukken en invullen. Het ingevulde formulier kunt u overhandigen aan de sportlerares.

Digitaal aanmelden: Aanmeldingsformulier (Word-document) downloaden, vervolgens kunt u het ingevulde formulier via email opsturen naar de secretaris: gym55vanpvge@gmail.com.

Tot binnenkort!

Het bestuur