PVGE algemeen
Venster sluiten
Waar bent u naar op zoek?
Venster sluiten
Menu

Dagtocht naar Zutphen en Bronkhorst

Datum: 22 mei 2024

Groepsdagtocht met reisleiding van De Rooi Pannen

Deze dagtocht gaan we naar Zutphen, één van de oudste Hanzesteden van Nederland met een prachtige binnenstad. Ook doen we Bronkhorst aan, het kleinste stadje van Nederland. U wordt om 08.30 uur ontvangen in het onderwijshotel ‘De Rooi Pannen’ in Eindhoven. De studenten van de opleiding Toerisme zullen deze dag voor u verzorgen.

U wordt verwacht bij De Rooi Pannen aan de Kaakstraat 1 Eindhoven, parkeren op eigen terrein is gratis.

Programma:
08.30 uur      Ontvangst
09.00 uur      Vertrek naar Zutphen
10.45 uur      Walburgiskerk & Librije
12.30 uur      Lunch ’s Gravenhof
14.00 uur      Wandeling door oude centrum
14.45 uur      Fluisterboten
16.30 uur      Vertrek naar Bronkhorst max 40
17.00 uur      Aankomst Bronkhorst
18.00 uur      Diner Gouden Leeuw
20.00 uur      Vertrek naar Eindhoven (aankomst +/- 21.30 uur)

Startend met een heerlijk kopje koffie of thee met een gebakje vertrekken we naar Zutphen. Daar worden we ontvangen bij de Walburgiskerk & Librije voor een rondleiding door deze historische kerk met nog een echte kettingbibliotheek, de Librije.
We lunchen bij het ’s Gravenhof, een beroemde Paltz wat nu het Hampshirehotel is.

Hier krijgen we een lopend buffet in het museumcafé. Na de lunch maken we een wandeling door het oude centrum op weg naar de fluisterbootjes, waar we een rondvaart maken over de rivier de Berkel. Onderweg zijn er leuke winkeltjes en oude gebouwen in overvloed. Mocht u het te ver lopen vinden, dan brengt de touringcar u naar de opstapplaats.

Als afsluiter gaan we dineren bij Herberg de Gouden Leeuw in Bronkhorst, het kleinste stadje van Nederland. Hier staat een heerlijk diner voor u klaar. Het eerste drankje krijgt u van ons! Maar voordat we dineren kunt u nog even rondwandelen door het stadje.

 

Aanmelden

Prijs € 105,00 p.p. inclusief vervoer per luxe touringcar, koffie, thee, gebak, entreegelden, diner en één drankje. Reisbegeleiding van De Rooi Pannen Toerisme. Prijs exclusief reis- en annuleringsverzekering. Het programma is onder voorbehoud. Minimale deelname 30 personen, maximale deelname 40 personen.

Telefonisch aanmelden via De Rooi Pannen Eindhoven, 040 – 500 1300

Uiterlijk opgeven tot 17 april. Nadat u zich telefonisch heeft aangemeld krijgt u een factuur toegestuurd, aub betalen vóór 3 april. Deze dagtocht is voor PVGE georganiseerd.

  • Heeft u een allergie of bent u vegetarisch? Meld het ons even.
  • Heeft u een rollator? Geen probleem! Geef dit wel even door. We wandelen door het historisch centrum naar de andere kant van het centrum. Ook kunt u in de touringcar plaatsnemen en brengen we u naar de opstapplaats.